85 milyon ülkede eksik olan doðru düzgün siyaset yapan birileri , ne aciki, yeni alternatif bile oluþmuyor
85 milyon ülkede eksik olan doðru düzgün siyaset yapan birileri , ne aciki, yeni alternatif bile oluþmuyor
Yakýþýr , ben hayatýmda böyle nezaketsiz konuþma görmedim yani iyiliðe karþý ,
Kardeþim masayý bozsan bile partimiz kurullarý bu kararý onaylamadi ayrýlýyoruz denir .
Bir de Perþembe günü imza atýp çýkýyorsun .
Ülkenin genel tutumuna uygun . Demek ki ben bu ülkeye uzaydan gelenlerden biriyim zira zihniyetim çoðunluða asla uymuyor .Kendimi bu büyük çoðunluða ait hissedemiyorum. Diðer uzaylý arkadaþlarla bir ittifak kurmamýz lazým.
Dolmuþtayým yarýsý somali yarýsý suriyeli. Hayaldigerçek oldu Tak parti takar.
Hala kuraklýk tehlikesi hat safhada. Fakirliðin üstüne birde kuraklýk olursa vay halimize.
Bu gün Depremzedeler için yapýlacak konutlar hakkýnda bazý bilgiler geldi...Ýlçe merkezinde yýkýlan evler için 750K vatandaþtan katýlým parasý isteniyormuþ...Türkçe meali inþaat maliyetini karþýlarsanýz ev sahibi olursunuz.Kira yardýmý taþýnma parasý vb iþleri için çadýr veya konteyner talebi olanlar bir bardak su içsin deniyormuþ..Yani ya konteyner ya da yardým tercih size ait denmiþ...
Takarsa Tak parti takar.
(mKeles in repliðini de yazdým)
bir parti, benim siyasi hareketim türkiye'nin ve demokrasinin geleceðinden daha önemlidir diyorsa ben o partinin taa amk.
TOKÝ'nin deprem bölgesinde yapacaðý dairenin maliyeti 1 milyon 700 bin lira
Depremde yýkýma uðrayan; Maraþ, Malatya, Urfa, Antep ve Hatay'da 4 bin 119 konut için ihale yapýldý. Ýhale deðerlerine bakýldýðýnda konut baþý maliyet, 1 milyon 700 bin lirayý buluyor.
https://www.gazeteduvar.com.tr/tokin...-haber-1606114
kamu epeyice bir kýsmýný sübvanse ediyor...
Yer Ýmleri