-
İtibardan tasarruf etmeyen devletimizin bakanı video ile depremzede vatandaşlarimiz için iç çamaşırı terlik eşofman kahvaltılık dileniyor. Kızılay başkanının özel uçağı ile gidip gelmesi parasına binlerce kişiye o çamaşırı alır. Valla bunu derken hiç utanıp sıkılmiyor
-
AFAD ta toplanan 150 milyar ayrıca Bakanlığı'nın hazır dediği 200 milyar para var diyorlardı. Bakan çamaşır terlik kahvaltılık dileniyor.
-
Aşağı yukarı burada yazanları da banka faizleri kısmındakileri de yatırım fonunda topiğindekileri tanır gibi oldum. Ahtapottan, etli butluya, pazar fiyatlarından, emekli abilerimizin yağ, sucuk alışverişlerine kadar hakimim 😀. Sessiz sakin izliyorum, yurtdışı dönüşümde rahatsızlandım, anca kendime gelince forumda da takılayım arada dedim
-
Keli cami önüne koysan dilenciyi cebinden çıkarır. Bundan sonra onu kimse kurtaramaz devleti rezil rüsva etti.
-
Ayasofya kardeşim geçmiş olsun. Atlattın, iyisin umarım..
-

Originally Posted by
BaşKara
Ayasofya kardeşim geçmiş olsun. Atlattın, iyisin umarım..
Bir iki gidiyoruz bakalım.
-
Erdoğan’a karşı ‘geliyor gelmekte olan’ diye bağırdı polis müdahale etti
https://tele1.com.tr/erdogana-karsi-...e-etti-804553/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdilik yırttık. Ama bir hafta arayla iki kez oldu. Bundan sonra yediğime içtiğime dikkat edeceğim. Direk solunum duruyor tansiyon 5-6 ya düşüyor. Allah'tan yatıyorum ayakta olsam karpuz gibi dağılırim.
Geçmiş olsun kardeşim, şifalar diliyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri