Sn.Ahmet Necdet SEZER cumhurbaskaniydi.
Adam nereye gitse, cevreden bir alkis tufani kopardi.
Bu gittiginde hirsiz diye bagiriyor vatandas.
Bence secim 2.ci tura filan kalmaz.
15 sene önce olmuþtur. Hastanede çalýþýrken yanýmda çakýþan personel motorsikletin kilidini unutmuþ. Bende benim motorsikletin anahtarýnýn verdim. Tek hatam ikisini beraber kitle demedim. Akþam iþten çýktýk. Bir baktýk bu mal kilidi benim motorsikletten almýþ kendisininkini kitlemiþ. Onun ki çalýnmayacak benimkini çalýn diye býrakmýþ. Delirdim kýzdým pis pis gülüyordu. Bu kadar zekasý olan dan ne beklersin ki.
Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un merak edilen fiyatý açýklandý. Þirketten yapýlan açýklamaya göre, Togg'un ilk modelinin fiyatý 953 bin TL'den baþlýyor. Togg, C-segment elektrikli SUV modelinin fiyatý ile birlikte, aracýn ismini de açýkladý. Buna göre, otomobilin adý T10X þeklinde belirlendi. Yapýlan açýklamaya göre, otomobil için ön sipariþler 16-27 Mart tarihleri arasýnda Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden alýnacak
https://www.haberturk.com/son-dakika...573411-ekonomi
Ýki kiþi bir yerde çalýþýyorsun öðle vakti beraber yemek yiyelim diyorsun. Yanýndaki adama cebimizde ki para bu kadar buna bir þey al da yiyelim diyorsun son paraný veriyorsun. Yanýndaki adam gidiyor karnýný doyurmak geliyor. Yemek nerede diye soruyorsun yedim diyor. Ben ne yiyeceðim diyorsun ne bileyim diyor. Koyun beslesen kuþ beslesen bundan daha faydalý olur emin olun.
Yer Ýmleri