-
Laik bir C*P'li partisinden ancak partisi A*P'lilerle masaya oturmuşsa, Atatürk ilkelerinden uzaklaşmaya başlamışsa vazgeçer.
ytd
-
Diyelim ki Fed powel şöyle bir şey dedi. Faiz artışı bitti. Bundan sonra kademeli faiz indireceğiz. Ne olur.
-
18 Martta HDP ile görüşmese iyi olur. Yada git arka kapıdan görüş. Genel başkan yardımcısı görüşsun
-
neden chp ye oy vermezlermiş 20 yıldır ülkeyi chp mi yönetmişte- kötü yönetmiş, ben 40 senedir chpye oy veriyorum 40 sene daha yaşarsam yine oyumu chpye vereceğim çünkü ben cumhuriyetçiyim Atatürkçüyüm, ama bu düzenbazlar 20 sene sonra ayni partiye oy veremeyecekler çünkü 20 sene sonra böyle bir partileri olmayacak
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Diyelim ki Fed powel şöyle bir şey dedi. Faiz artışı bitti. Bundan sonra kademeli faiz indireceğiz. Ne olur.
Yediğin gıda 4 ayda usd cinsi katlar üstüne tl katlar..
Altın parasına peynir alma deneyimi yaşarsın..
7+% faiz alma lüksüne sahip olmayan 7.5M$ altı mevduatta 3 seneye erir..
Memento mori
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
Yediğin gıda 4 ayda usd cinsi katlar üstüne tl katlar..
Altın parasına peynir alma deneyimi yaşarsın..
7+% faiz alma lüksüne sahip olmayan 7.5M$ altı mevduatta 3 seneye erir..
Altını tuttukları için bitcoin kısa bir sürede 200 görür... bir noktadan sonra piyasada fiziki altın bulamazsınız sanal kur fiyatına... brent de katlar dolayısıyla gida
-
Bursa otogarı epey sakindi son 10 gündür , bugün sabahtan hafif hafif bir hareketlenme oldu öğlene doğru kalabalıklaştı.
-

Originally Posted by
kutsi
Altını tuttukları için bitcoin kısa bir sürede 200 görür... bir noktadan sonra piyasada fiziki altın bulamazsınız sanal kur fiyatına... brent de katlar dolayısıyla gida
Faizden bağımsız, coine katılmıyorum..
Coincilerin tamamına fiyattan bağımsız kolonya verecekler...
İbreti âlemlik 1-2 kalabilir..
Bence Usd çökertmezler.. Faiz artarken alıcı çıkmayan bonolara milleti yığdılar..
Us wins..
Memento mori
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri