-

Originally Posted by
Batman
yaw alsın bakanlığını
meral apla az daha hüseyin baş ı sokuyordu üstadım. CB yardımcısı olacaktı adam az daha
meral'in kapasite olarak hüseyin baştan farkı yok ki, adamı imamoğlu davası sırasında alıp otobüsün üstüne çıkardı, bulunmaz bursa kumaşı sanki..?
-
Vallahi herkesin kapasitesi k.k den fazla, kapasite konusuna girmeyelim bence ayrıca 0.01 oy alacak adamlara milletvekilliği bile vermek fazla iken Muharreme bakanlık tabi ki verilmeli.
-

Originally Posted by
temel analizci
Vallahi herkesin kapasitesi k.k den fazla, kapasite konusuna girmeyelim bence ayrıca 0.01 oy alacak adamlara milletvekilliği bile vermek fazla iken Muharreme bakanlık tabi ki verilmeli.
masaya girene kadar g.uysal ın adını bile duymamıştım
tansu yu da çağırsınlar madem
All star
-

Originally Posted by
turali
Altın önden fiyatlar arkadan fiyatlamaz diyollar
-

Originally Posted by
EGEDUK
Benim anladığım M.İnce der ki;
Bana bakanlık ve birkaç milletvekilliği verin Kılıçtaroğlu lehine kenara çekileyim.
Öğretmen olduğu için Milli Eğitim Bakanlığı iyi olur aslında.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
mince ve kk hayatta aynı yerde buluşamaz. 2 side birbirlerinin ne olduğunu biliyorlar. 2 side iyi niyetli değil ve bunu 2 side biliyor, kaldıki 2 side ülkeyi zerre kadar düşünmüyor.
Ha ülkeyi kim düşünüyor derseniz, hiç kimse. Herkes egosounun herkes menfaatinin peşinde
Another day in paradise
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
adam milletvekili seçilir seçilmez chp içinde hatta 6'lı masaya muhalefete başlayacaktır, kk. bilmiyor mu onun ne mal olduğunu..?
-

Originally Posted by
Desidero74
Orası neresi oluyor ben de gelem , alam .
Yukarıdaki söyledikleriniz doğru physco bey in önünde rakkamlar , fındık ezmesi yüzde 50 fındıklı dir . Biliyorum fekat bugün kasaptan antrikot aldım 280 den ortasında çizgi şeklinde yağı var , zaten olmalı bir de kenarında yağı çıktı beni biraz rahatsız etti kasap dukkancisi olacak adam bana sen zaten bunun gerçek fiyatını bilirsin bu fiyattan aldın şükret minvalinde konuşunca sinirlendim.
Yatay buyuk Dolap olsa gidecem Bayrampaşa et toptancılarına 250 kılo karkas alıp atacam bu ufak esnafın kar marji canımı sıkıyor .Bildiğim 120 liralarda karkas kilosu.
Fındık ezmesi değil, yanlış yazmışım iri fındık parçalı kakaolu fındık kreması. Dediğiniz gibi fındık ezmesi de vardı fındık ezmesi %50fındıklı o da 26 ya da 28tlydi. Fındık krokantlar tek tek paketlenmiş 500 grlık poşet içinde 50tl ve fındık oranı %70.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri