-
yeni gelen hükümet kkm kur farkını ödemek zorunda değil.
bir gece kararnamesi ile imzalanmış , hiçbir hukuki altyapısı olmayan bir uygulama
-

Originally Posted by
hayek
bir gece kararnamesi ile imzalanmış , hiçbir hukuki altyapısı olmayan bir uygulama
Buna katılmıyorum.
Devlette devamlılık esastır.
Misal 10 Haziran’da bir kanun çıkar veya bir kararname yayınlanır. Bu tarihten itibaren yeni KKM. açılmayacak, mevcutların ödemeleri vade başındaki şartlar dahilinde ödenecektir.
-
Borç yiyen kesesinden yer.
Herkesin okuması gereken bir kitap.
Bir Ekonomik Tetikçinin etirafları-1-John Perkins
PDF download link
https://turuz.com/book/title/Bir+Eko...ener-2007-401s

Originally Posted by
hayek
Son düzenleme : kastirsef; 10-04-2023 saat: 18:35.
-

Originally Posted by
heval
Şu Viski içip ne olacak bu memeleketin hali diyen ve sandığa gitmeyen kitle her ay çift maaş alanlar var ya ha bunlar oy kullanacaksa seçimi kesin KK alır...
Birde bunların yazlıkçıları var...Onlarda denize sıfır yazlıkta oy kullanmadan memleket meselelerini çözenlerde sandığa giderse KK kesin CB dir...
-

Originally Posted by
heval
Birde bunların yazlıkçıları var...Onlarda denize sıfır yazlıkta oy kullanmadan memleket meselelerini çözenlerde sandığa giderse KK kesin CB dir...
Onlar gidecek bu defa, hatta gidemeyecek olanlara, vasita temin edecekler.
-
Yaw diyorum ben bu sadullah ergin i nerden hatırlıyorum, meğerse adam 2010 referandumunun baş mimarlarındanmış. Hani şu ölülere bile oy kullandırılan referandum. Bu a.k siyasetin insanı maymun yapıyor, haa maymun yanlış anlamasın onlara saygım sonsuz, nede olsa bazı görüşlere göre atalarımız sayılırlar
)
Umarım seçimden sonra FB ye kumpas kuran emniyetçiler ile savcılar da affedilmez.
Another day in paradise
-
Onlara, yerli mili filan sokmez, bayraklar inmez vatan bolunmez, ezanlar susmaz gibi soylemler islemez onlara,
Bu defa gidecekler.
Enkaz altindaki yurttasin cadirini satanlari affetmeyecekler.
-
Enkaz altinda can cekisenlerin cadirini satan, benim kanimi da satar diye, kan vermiyor netekim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri