Ben bundan oncede yazdým ama tekrar yazayim ister kabul edin ister kabul etmeyin þu pozisyonda en ama en omurgalý duran HDP çýktý. asla idolojisinden taviz vermedi. Diyorum ki diðer bütün partilere yazýklar olsun hepsine ama hepsine. Neden saðdan kaliteli bir adam cikartilmadi da HDP ile yakýn iliþki kuracak bir kiþi seçildi. Neden hdp taviz vermiyor da milliyetçi cephe taviz veriyor. Örnek veriyorum Mansur Yavaþ aday olsaydý köpek gibi bakýn köpek gibi gidip Mansur Yavaþ a atacaklardi. Þimdi diyorlar ki ey milliyetçiler siz gideceksiniz eþþþek gibi k.k. ye vereceksiniz.
HDP tarafina bu yumuþak siyaset karþýlýðýnda hepimiz biliyoruz ki bir çok taviz verilmiþtir. Tavizleri bilmiyoruz neler ama illaki bir vaad vardýr. Bundan dolayý milliyetçi kesim urkuyor ama k.k. den sert bir aciklama geliyor mu? Asla ama asla yok. Güldürmeyin milliyetçi kesim bir kismi bu þartlar altýnda k.k. ye oy vermez. Neden "yok deprem bölgesine ücretsiz ev emekklilere þöyle zaman gençlere böyle burs" diyecegine PKK ile sonuna kadar mücadele özerklik asla teklif dahi edilemez Abdullah Öcalan ölene kadar orada yatacak ülkeyi bölmek isteyenler hayin demiyor hem yapýlabilir bir þey hemde üstteki ekonomik vaatler gibi para da gerektirmiyor? Yoksa k.k. kazanmak mý istemiyor?
Ben burada Atatürkçü oldugumu söylediðim halde yazdiklarima inanmadilar. Böyle Atatürk cu olmaz dediler. Ben sapýna kadar Ataturkcuyum ama evet CHP li degilim. Peki beni akp li olmakla yaftaliyanlar gerçek Atatürkçü mu yada gerçek CHP li mi? Atatürk'ün hangi ilkesi yada arzusu HDP ile yanaþýr. Þu Atatürk'ü tanýdýðýný sananlar bakýn bakalým Atatürk Hatay'ý almak için neler demiþ neler yapmýþ. Atatürk zamanýnda Kararli durmasaydi savaþ sonrasýnda dahi masada neler neler kaybederdik. Peki þimdi niye Atatürk'ün kurmuþ olduðu parti kararlý omurgalý bir siyaset izlemiyor. Daha çok diyecek þey var da þimdilik bu kadar olsun.

Yer Ýmleri