Originally Posted by
ayhan53
Dönelim gerçek gündeme bugün sarýmsaklý pazarýna gittim. Yaðmurunda etkisiyle otlar helede arapsaçý geçen sene aldýðým fiyata düþmüþ baðý 5-6 tl geçen sene 30 tl ye aldýðým dikili çileði ise.malesef 50 tl haftaya bayram dahada artabilir fiyat. Domates 30 maydanosun baðý 5 tl ama inanýlmaz küçük bakla çýtýr 30-40 arasý fasulye çýkmýþ 50.tl iyi.portakal 25 muz 25 domates salatalýk fidesi geçen sene 2 tl idi bu sene 5 ten aldým. Bütün gün bahçede salatalýk domates ektim. Sularýnýda verdim. Baya bedenen yoruldum. Seçimle ilgili endiþem yok. Pazarda bir tek chp ayvalýk ilçe teþkilatý dolanýyordu. Her pazarcýya her pazara gelene ulaþmaya çalýþýyorlardý. Diðer partilerin hiç biri yoktu. Dün akþam da eve gelmiþlerdi. Oyumuza talip olduklarýný söylediler. Renk vermedik hayýrlýsý dedik. Hemen gevþemesinler oylar garanti demesinler.
Kk bu seçimi alýr.
Kaybederse chp li olduðunu söyleyip yada iyi partili olupta kk ya oy vermem diyen salaklarýn yüzünden kaybedilir.
Ama özellikle chp lilerden bu defa salak çýkmaz. Oyunu kk ya kýzsada gidip verir. Ýyi partililere dikkat. Hiç güvenmiyorum onlara her an kazýk atabilirler.
Yer Ýmleri