Eskiden Babacana çok deðer verirdim. Bilge yýlmazi dinlediðimden bu yana artýk Babacani dinlemiyorum. Bilge yýlmaz bir bütün olarak Babacani kat be kat katlar.
Eskiden Babacana çok deðer verirdim. Bilge yýlmazi dinlediðimden bu yana artýk Babacani dinlemiyorum. Bilge yýlmaz bir bütün olarak Babacani kat be kat katlar.
Offf iyi para insaný kudurtur ! Hemen ertesi gün koþa koþa döviz bürosuna giderim hepsini dolar yapmak için
Þaka bi yana zaten akýlýný kullanan herkes bulabildiði her tür ucuz krediyle gýrtlaðýna kadar döviz ve altýna batýk durumda þu an. benim çalýþtýðým kurum ve çevremdeki arkadaþlar kredi katýna verilen 1.36 cücük faizli nakit avans ve kredi limitlerini sonuna kadar çekip döviz ve altýna gömdüler 2 ay önceden. herkes aportta seçimden sonra dehþet bir devalüasyon bekliyor. bu durumda bi ekonomi zaten fiþi çekilmiþ bi ekonomidir. kim gelirse gelsin iþi çok ama çok zor orasý kesin.
Bunca insan döviz ve altýna sarýlmýþ 2001 krizi benzeri bir felaket bekliyor dört gözle, kýsacasý tanrýlar kurban istiyor. 20 yýldýr iðfal edilen yatýrýmcý artýk intikam saatinin geldiðinin farkýnda. bu yatýrýmcý istediðini almadan tanrýlar kurbanlarý görmeden bu ekonomi düze çýkmaz. öyle yada böyle o devalüasyon yaþanacak.
Bakýn arkadaþlar yanlýþ yapýyorsunuz, bu sayfa chp ve kk nun sayfasý burda Sinan Oðan falan ayýp oluyor. Babacana falan giydiremezsiniz burda yoksa sizde mi gizli troll sünüz benim gib)
Another day in paradise
Ben Sinan Oganin bir konudaki teþhisini çok önemli buldum rant vergisi. Ülkede imar planlarý sayesinde onlarca kat servet kazanmýþ bir kesim var bunlardan bu kazandýn vergisi alýnmalý. Orta Asya dan enerji tedariki de olabilir.
Yer Ýmleri