Memur maaþý 15 bin asgari ücret 8500 kiralar 5-10-15bin bu durumda zam yapmadan ücretlere bu insanlar daþ mi yiyecek.
Memur maaþý 15 bin asgari ücret 8500 kiralar 5-10-15bin bu durumda zam yapmadan ücretlere bu insanlar daþ mi yiyecek.
TRT izliyorum gözlerim kapalý
A haber sandým bir an
Ýrkildim hemen.
Doz alýmýna dikkat etmek lazim dedi doktor. Hayata iyi olumlu bakmak için günde 15 dk dedi. Fazlasý baðýmlý yapar mankurtlaþýrsýn dedi. Neyse ki cabuk farkettim trt yi deðiþtirdim.
Þu durumda en zor durumda olanlar hiç þüphesiz ev sahipleridir. Vakti zamanýnda akýllý stratejiler izleyip bir kaç ev sahibi olmayý baþarabilenler þu an kiralara zam yapamadýklarý için eski kiracýlara servet transferi yapmak durumunda kaldýlar. Sanki ülkenin barýnma sorunu çözmek onlarýn üzerine vazifeymiþ gibi pataklanýyorlar ve sürekli ötekileþtiriliyorlar. Ýzmir'in göbeðinde hala 2-3 bin lira kirayla oturan eski kiracýlar var ve utanmadan ev sahipleriyle maytap geçebiliyorlar. Ýþte bu ülkede tasarruf etmenin, sermaye biriktirip ev dam almanýn aklýný kullanmanýn faturasý.Hiç gerek yokmuþ halbuki gir bi eve kiracý, bu enflasyonist ortamda zaten 2 sene sonra çerez parasý kiralar. Ev sahibi düþünsün !
Anayasa Mahkemesi nin (AYM), kadýnýn evlendikten sonra soyadýný kullanmasýný engelleyen hükmün iptal kararýna muhalefet þerhi düþen Muammer Topal ýn skandal ifadeleri dikkat çekti. Kadýn ve erkeðin cinsiyet farklýlýklarýnýn eþitliði imkansýz kýlan bir özelliðe sahip olduðunu savunan Topal, eþitliði modern hurafe olarak nitelendirdi. AYM üyesinin skandal ifadelerine tepki gösteren hukukçular ise þerhi yazan kiþinin kadýn-erkek eþitliðine tamamen karþý olan zihniyetin bir temsilcisi olduðunu ifade etti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Yer Ýmleri