Allahtan emir alýyoruz sözü ne aðýr, altýnda insanýn ezileceði kadar aðýr. Ama artýk söyledikleri sözlerin nereye kadar gittiðini bile bilemiyorlar. Ýnþallah peygamberlik falan ilan etmezler bu gidiþle
Kandil desteði ile sandýktan çýkacak olana benim milletim Cumhurbaþkanlýðý makamýný teslim etmeyecektir bu cümleyi yazan baþkasý okuyan RTE ama böyle bir plan var ki yazmýþ öyle bir durumda Kýlýçtaroðluna da kaybediyorsun micotakisi mi aday yapýn diyecek.
Kaymaklý kadayýf yemekten obeze dönmüþ kesim için malum þahýs peygamberden de öte biri maalesef...20 yýldýr tüm kaynaklar bunlara akýyor...Týpký Rusyanýn 1988 de libarelleþme sürecinde kaynaklarýn birkaç iþ adamýna akmasý ile halka açlýk sýnýrýnda eþit maaþ günlerinde ki gibi...Þimdi ayný süreci biz yaþýyoruz........
Kýlýçtaroðlu gel Muharrem sana da milli eðitim Bakanlýðý'ný vereyim dese Muharrem ben kandilden emir alanlarla beraber olmam der eminim baþka seçeneði yok adamýn.
Deniz bey rezervi -69 a dayandýrdý + Rusya+ BAE+ Suudi. 4 ayda 48 milyar dolar cari açýk verdik. USD 30 dan baþlar benim hesapta. En Ufak aksilikte üç basamaklý rakamlarý görür. Bu seçim iptal olur rte nin en son söylediðine göre.
Söz konusu Konya abi) Millet Ýttifakýnýn 40 aldýðý yerde KK 45 olur, Reis 50 civarý alýr. Konya özelinde mümkünatý yok olarak görüyorum. Sadece Konya deðil tabi Urfa,Maraþ,Antep,Samsun, Trabzon ve tabiki Erzurum. Sittin sene deðiþmez. Ufak kan kaybý olur ama dediðin kadar olmasýný olasý görmüyorum.
Reis Konya da 65 ve altýna düþerse deðiþim olmuþ demektir.
Yer Ýmleri