Ali Ýsmail in ikinci videosunu izledim. Tarým bakanlýðý ile ilgili. Ben kaza geçirmeden hemen önce bir medikalde çalýþýyordum biz iþ iliþkimiz olan tanýdýðýmýz bir medikal firmasýna hatýr çeki verdik. Adam çeki ödemedi ve bize ödetti. Biz baya zor durumda kaldýk o dönem patronun babasý villa sattý öyle paçayý kurardik çek yüksek meblaðdi. Bizim çek verdiðimiz firma tarým bakanlýðýnda bir projesi olduðu ve o projenin havuzdan parasý çýkacaðýný söylemiþti. Biz o esnada patronun babasýnýn evini satacaðýmiz adamlar ile konuþuyorduk. O adamlarda tesadüfen tarým bakanlýðýndan arazý kiralýyor orayý ekip biçiyor arazi on binlerce dönüm. Bunlar arazý kiralamadan önce tarým bakanlýðý havuzuna baðýþ her ne derseniz deyin para yatýrýyoruz dedi. Tesadüfen bizim para kaptýrdýðýmiz adam ile villa sattýðýmýz adam ayný havuzdan bahsetti. Bu þahýslarýn biri Konya da biri Ankara da. Bu konuyla ilgili bilgilerimi zamaný gelince ilgili yerlere aktaracaðým. Benim görüþüm tarým bakanlýðý personeli tümüyle lavedilmeli.

Yer Ýmleri