Neyse yorumum yanlýþ anlaþýlabilir onun için kaldýrýyorum. Ne demek istediðim anlaþýlmýþtýr zaten. Demokrasi herþeydir yazsam yeterli
Son düzenleme : temel analizci; 08-05-2023 saat: 00:29. Sebep: Yanlýþ anlasilabilir
Bir devlete devlet demek için adalet olmalý,basýn olmalý,fikir hürriyeti olmalý.Tek adam rejimlerinde baþkanlýk sistemlerinde falan bu iþ zor.Millet altýlý masa yönetimi sýkýntýlý olur diyor ya ben asla o fikirde deðilim.Güç daðýlmalý ki her fikrin her zümrenin kendini temsil imkaný olsun.KK tek adam olarak iktidara geçecek olsa onu da istemem.Þu anda bize gereken parlementer sisteme geçiþ ve kurumlarýn restorasyonu.Danýþtay yargýtay sayýþtay adam gibi olmalý,belediyeler devlete iþe alýmlar ihaleler adil olmalý.Aslýnda çok partili sistemde bu daha kolay,partiler birbirini denetler.Zaten yol haritalarýný da yazmýþlar,baya akýlcý ve rasyonel bir plan ortaya koymuþlar.Ben tüm yaþamý boyunca chp ye oy vermiþ ve ittifak içindeki bazý partilere tamamen karþý bir dünya görüþüne sahip biri olarak acilen bu tek adam rejýminden kurtulmamýz gerektiðini düþünüyorum.Aksi durumda neler olabileceði hem erzurumda hem yeþildað ve yakutun videolarýnda gözüküyor.Neyse az kaldý.
Cem uzanýn yakalama kararimi var niye donup ittifaklar dan birine katýlmadý
Bunlarýn planý tahmini söyleydi. Ýmamoðlunun Karadeniz inadý tutar o mitingi yapar. Karþý taraf tuðla büyüklüðünde taþ atýyor ayný taþý yerden alýp millet ittifaký atacak. Belki 3-500 kiþiyi o kalabalýk ablukaya alýp linç edecek al sana iç karýþýklýk. Bunu önceden bildikleri için Ýmamoðlu bütün planý bozdu.
Yer Ýmleri