Dedik ya "safýz" sn hkm üstadým.
Þöyle algý oluþtu bende.sizin yazýnýza istinaden bu sayfaya girdim .Girdikden sonrada sn Ayasofya2005 aðabeyimi,sn Egeduk baþkanýmý,sn Culpable dostumu görünce...
"dont look up ve hans tony isimleri yabancý olunca filmdeki karakterler zannettim)
Seviyorum hepinizi.Cümleten iyi geceler.
not:Sayfaya yazmasamda sürekli fýrsat buldukca takip etmekdeyim.Herþey gönlünüzce olsun sn hkm üstadým.
not:Þu an filmi izlemeye baþladým .
Saygýlar
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Film muhteþem ,sn pisyedili aslýnda tam da bize uyuyor,her sn sini analitik olarak izleyin,o film hiciv falan deðil dümdük gerçekleri gösteriyor.
Ýzlemeye baþladým bile .Sizin seçiminize güveniyorum.
Bilim kurgu ,dram,komedi yazýyor.
Bu sayfada yazýlanlarda güzel .film ile yarýþýrýz .
Film bekler sizlerle muhabbet beklemez .Öncelik sizlere.
Arada bir sayfaya gözatarým izlerken.
not:siz analitik izleyin diyince biraz daha dikaktli izlemeye baþladým.
7.dk dayým.
profesör asistaným buldu dedi.
Buluþu sahiplenmedi asistanýn hakkýný yemedi "helal" .Burasý bize uymuyor olabilir ama.![]()
Sn pisyedili o filmdeki halk aslýnda biziz.Bir de idiocracy filmi var.Bu iki filmi seyredin.Ýnsan inanamýyor,yahu biz bildiðin gerizekalý sýnýfýnda görülüyoruz.Tezgahlar çevriliyor,bize de ya din ya miliyetçilik ya da baþka bir kutsal ortaya konarak çevrilen dolaplar yutturuluyor.Bu olmaz,biz gerizekalý deðiliz,tek tek bakarsan sizden de daha zekiyiz.
Kýsaca kendimi tanýtayým sn hkm dostum.
Hernekadar 01 Adana olsada.Aslen þileliyim.Ýstanbulda Kadýköyde "Süreyya" sinemasýna her gelen filmi izlerdim.(sinema merakým giþe filmleriyle baþladý)
Her yýlýn 10 ayý Adana hanýmköyde 2 ayýda Þile Aðvada geçiyor.
Son yýllarda sebebini bilmemekle birlikde hint filmlerine merak saldým.
Birde sn ariston bazen film tavsiye ettiði oluyor onlarý izliyorum.
Aslýnda bu gece "sliding doors" filmini izleyecektim ama sizin yazýnýz görünce "dont look up" filmini izlemeye baþladým.
Vayy "atýþtýrmalýklar bedavaymýþ"![]()
Bende egeduk yazdý aradým öyle gördüm yoksa balýklama atladýðým konudan benimde haberim yoktu. Her zaman ki et but muhabbeti sandým.
Ben yjnede þansýmý deneyeyim bu sayýn Hans Peter sam Tony bi deneseler hepsi toplu þeye mi giriyor.
Yer Ýmleri