-

Originally Posted by
kutsi
İnanamayacak birşey yok, sokak röportajları seyredin... Türkiye'de ki iq seviyesi 86... bu bir ortalama
Afad a ve Kızılaya yardım yapmayın, hırsızlar çalar diyen refaba vs üstün! Zekalılar, depremzelere kimin nasıl yardım ettiğini göremiyor.
Seçim sonuçları , yardım etmeyenlerden yana değil.
Bunun anlayamamak zihinsel sorunlarla ilgili.
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Bizim sandıkta da aynı durum oldu..KK açık ara öndeydi ,mv kağıtlarına itiraz olunca tekrar sayıldı 9:00 da islak imza hazırlandı...
-
AKP nin yüksek oy aldığı sandıkların açılma oranı %90 lara yaklaştı.
%100 olunca etkileri kalmayacak sıra büyük şehirlere gelecek.
-
22 milyon oy kalmış belli olmayan.
-

Originally Posted by
HURKUŞ
AKP nin yüksek oy aldığı sandıkların açılma oranı %90 lara yaklaştı.
%100 olunca etkileri kalmayacak sıra büyük şehirlere gelecek.
önce sıra bant daralmaya gelecek, sonra veri paylaşımı durdurma en son internet iptal..
-

Originally Posted by
Achiles
Bakırköy'de seçim sonuçlarının sadece %3 ü girilmiş, %80 daha önce oy alınmış misal. Çankaya'da da buna benzer bir durum varmış.
Sozcütv kadın konuk uzmanlık alanını bilmiyorum ... soruya kişisel tahminin kk %53 kazanacağı yönünde diye açıklaması oldu... sandıkların 60% açılmasına rağmen
-

Originally Posted by
kutsi
Sozcütv kadın konuk uzmanlık alanını bilmiyorum ... soruya kişisel tahminin kk %53 kazanacağı yönünde diye açıklaması oldu... sandıkların 60% açılmasına rağmen
Yani...duygular mantığın önüne geçince...
Ben hep ortada bu seçim dedim. CB açısından..
-
Her seçimde her seçim ayni muhabbet. Hiç değişmiyor. Hiç mi sıkılmiyorsunuz? Bakırköy cankaya Beşiktaş girilmedi
48 küsur rte
47 kusur kk diyorum

Originally Posted by
Achiles
Bakırköy'de seçim sonuçlarının sadece %3 ü girilmiş, %80 daha önce oy alınmış misal. Çankaya'da da buna benzer bir durum varmış.
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri