-
Nerde kalmıştık? Devamke
Ddkkmde 18net oran var mi hala
-
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Sadece siyasi düşünceden dolayı değil halkın çoğu borçlu kredi kartı ile yatır çek ile dönüyor. Şu an %1,36 bu şekilde devam etmesini hepsi ister. Az önce CHP li arkadaşım ile görüştüm RTE ye vermiş. Sebep sadece borcu var faiz yüksek olursa döndüremez. Hem eyt den emekli hem de çalışıyor n
Çok söylenmiyor ama evet kredi borcu olanlar bu sistemin devamını ister, ayrıca yüksek faiz piyasayı bitirir işler durgunlaşır kimse istemez, şu an bir şekilde iletliyor piyasa sonunu bilemesekte.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
hayek
bu durumda sinan oğan ciddi rakip olur.
ama KK bunu kabul eder mi ? mümkün değil
zaten oğan lehine çekilme diye bir şey hukuken mümkün gözükmüyor.
Sağlık raporu ile iş hallolur, sağlık sorunları nedeniyle çekiliyorum der. 3. Olan yarışa girer.
Another day in paradise
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
İnsan düşünen bir varlıktır.
Düşünüyorum öyleyse varım.
Bence senin o dusunen yerlerin arizali.
-
Denklem şu olur,
Hdp nin büyük kısmsı rte ye gider, rte den bıkan ve mencüek oy veren mhp lier v ed bir kısım akp liler bu tarafa kayar. Burda düğüm chp nin rahatsever seçmenidir. Bir faşist! Irrkçı!ya oy vereceme otururum evimde derse suya yazı yazarız.
Another day in paradise
-
Soğan sadece hdp olmasın kk yi desteklerim diğer şartlarım önemsiz bile dese, hdp rte ye gider, zaten hdp siz kk kabulde etmez, hdp herşeye rağmen Soğan ı içine bile sindirse, hdp l i ittifaka Soğana rağmen seçmeni oy vermez, Soğanlı kk na bir kısım hdp li ve kominist oy vermez. Yani kk 2. Turda imkansız ötesi.
Another day in paradise
-
Piyasalar birkaç güne uyanır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri