Neden akfye kadar olamadý
herifin biri meksadan iþlem yapan spekülatör 30-40 bin lot ile geçen hafta her gün yukardan verdi alltan koydu resmen hissenin içinden geçiyor yasal olarak suç mu bakmak lazým bunca kurumda sadece izliyor demek ki hissenin fiyatý pahalý geldi kurumlara yoksa tek bir spek 30-40 binle bu kadar rahat at oynatamaz ytd...
düþüþü abartýlar gibi ama halen kurumlarýn ilgisini çekemedi ytd...
Dip oluþumu bu bölgeler olabilir mi![]()
zahmet edip kap atmýþ patron ihaleye katýlým yapmýþlar kazanmamýþlar sadece katýlmýþlar umarým kazanýrlar ee ky de kurþun kalmadý maliyet düþürsün alýmlar durdu yeni ky lazým bi þekilde yoksa meksa vb açýktan hisseyi manipüle edenler nasýl kazansýn kendi kendi kendilerine mi kazýk atacaklar yeni alacak olan varsa gidin sayýsal oynayýn daha çok kazanma þansýnýz var net bir iki kurum hissede resmen kan emiyor patron ise sadece izliyor tabi bunlar benim düþüncem ytd... ben kendi açýmdan boykot olarak asla eksun ürünleri almama kararý aldým almayacaðýmda beni baglar en azýndan bunu yapabilirim elimden gelen bu ytd....burada anlattýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir boykotta sadece beni baðlar
Bende bu þirketin dürüst olmadýgýna inanýyorum,bu yüzden boykot ediyorum.
Yer Ýmleri