Þimdi mobil bankacýlýktan baktým vakýfbank kur korumalý faiz oraný % 5,5 gerçek oran mý yoksa sistemsel hatamý bilemedim.
Þimdi mobil bankacýlýktan baktým vakýfbank kur korumalý faiz oraný % 5,5 gerçek oran mý yoksa sistemsel hatamý bilemedim.
Sitenin reyizleri yeni baþlýðý açabilirse iyi olur
yine bir baþlýðýn sonuna geldik müdavimler
Mevcut durumu buradaki yorumlar ve farklý banka MT cilerinin görüþleri ile deðerlendirdim.
Geçen 6 aylýkta yapmýþ olduðum gibi yüzde 30 faizle DDKKM daha mantýklý geldi.
Dolarýn satýn alma gücü anlamýnda 6 ay sonra da ayný olacaktýr.
Ancak bu kadar belirsizlik ve geçmiþteki trendi ile TL için aynýný söylemek zor.
Dolar 20 de tutulurken inanýlmaz ucuzdu.
Sonra 2 hamlede 26-27 yaptýlar.
Ancak devalüasyon gibi çok aðýr akaryakýt zammýnýn getirdiði 2 aylýk yüzde 20 olan enflasyon ile TL tekrar 20 li seviyelere geri döndü.
Papaz kaçtý gibi bu sürdürülemez durumun ne zaman olacaðýný beklemek yerine dolarda kalýp gece rahat uyumak daha mantýklý geldi.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Halkbank'tan aradýlar. Prim olarak yüzde 7 verdiklerini söylediler. Bir hesap yaptým verdikleri prim ile benim hesabým arasýnda daðlar kadar fark var. Meðer primin yýllýk mevduat eþleniðini söylüyorlarmýþ. Üstelik ödemesi de bugünkü kur üzerinden 3 ay sonra ödemeli.
Yeni baþlýk açýldý oraya gelebilirsiniz...
Mb kkm da asgaride siniri kaldirdi.0.0001 bile verebilir bankalar artik[emoji39]
Yer Ýmleri