arkadaþlar bol kazançlar dilerim. grafik analizim aþaðýdadýr mutlaka inceleyin derim.
yeni orta vadeli yükseliþ isteði var.
https://twitter.com/borsauzayi/statu...769766696?s=20
Tavan tüm ortaklara hayýrlý olsun.
bende görece az miktarda europower var.
bu hisse de diðer ortak gittiði þirketler gibi pahalý bir görünüm alýyor. iyi bir þirket, müthiþ iþleri var ancak bu fiyatlarý biraz erkenden
üstüne alýyor gibi gelmeye baþladý bana.
ne dersiniz?
ederinde midir? bu kadar hýzlý gitmesi normal mi?
artýk daha temkinli bakmaya baþladým.
geldiði yerler çok kolay rakamlar deðil. iki çeyrek lazým bu fiyatlara
ne bileyim, bu, alfas, astor bunlar kötü hisseler deðil ama.. iþte fiyatlamalar garip geliyor bana.
takdir yatýrýmcýnýn tabi ki. elimde az olduðu için satmýyorum. ama buradan ekleme yapmak da zor. YTD saygýlar
Selamlar,
Hangi açýdan baktýðýnýza göre deðiþir bence. 8-10fklý þirketlere göre pahalý evet. Siz fk’yý 30 olarak uygun görürseniz mevcuda göre pahalý ama prospektif fk’ya göre uygun olabilir. Hele sasa ve hekts gibi þirketlere göre kýyas yaparsanýz o zaman europower fiyatý kelepir de olabilir.
Bence borsada ucuzluk çok önemli olmakla birlikte her þey demek de deðil, önemli olan büyüme potansiyeli ve þirketin hisse fiyatýnýn bunu halihazýrda ne kadar fiyatladýðýdýr.
Ben daha yolu olduðunu düþünüyorum, hikayesini de beðeniyorum. Hisse fiyatý kýsa ya da orta vadede ne olur bilemem ama burasý beklemek için güzel bir yer gibi geliyor bana. Bu sebeple cuma günü ve bu sabah ek alýmlar yaptým.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri