Patronlar bu Europower world deki 300.000 hisse payýný kaça satmýþlar acaba bilgisi olan var mý
22101316UG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Patronlar bu Europower world deki 300.000 hisse payýný kaça satmýþlar acaba bilgisi olan var mý
Nominal yazmýþ, reel deðerini neden þeffaf bir þekilde yazmazlar..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
%30 u patronlar Europower a bedava vermemiþler sonuçta, ve kaça verdikleri de belli deðil þirket bu konuda þeffaf deðil maalesef, yatýrýmcý iliþkilerine atýlan mailler sanki kör bir kuyuya atýlýyor dönüþ yok en azýndan bana dönüþ yok. Benim anladýðým geçen sene patronlar pay satýnca þirkete aktaracaðýz demiþlerdi, güç trafosu euroworld u kurarak aktarmýþlardir, þimdide paylarýný Europower a satmýþlar gibi, bu þekilde dolambaçlý yoldan paylarýnin karþýlýðý olan meblaðý almýþ olabilir ler mi [emoji3]
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
satýþlar ve favök güzel artmýþ ama bu enflasyon muhasebesi iþinden biþey anlamadým ben buna göre karý çok iyi deðil daha yüksek beklerdim þahsen ben...
Güç Transformatörü Yatýrýmý
Þirket Ankara Kahraman Kazan ilçesinde bulunan 220863 ada 11-13-14 parsellerde güç
transformatörü üretimine uygun olarak fabrika inþaatýna baþlamýþtýr. Ýlgili fabrika 500kV
gerilim seviyesinde güç transformatörü üretimine uygun olarak tesis edilmektedir.
Ýlgili fabrikada kullanýlacak laboratuvar, fýrýn, kesme ve dilme makinalarý ile sarým makinasý
alýmýna iliþkin ticari görüþmeler tamamlanmýþ, makine seçimi ve fabrika yerleþimi
tamamlanmýþtýr. Bu fabrika yatýrýmý,þirketin iþtiraki olan Europower World Enerji A.Þ. altýnda
gerçekleþtirilmekte olup yatýrýmýn tamamlanmasý ile beraber yýllýk 150-300 milyon USD
civarýnda hasýlata etki beklenmektedir.
faliyet rapaorundan yýllýk 150-300 usd 2025 ortalarýna dogru diyelim bitiþ tarihi baþlý baþýna bir hikaye ve gelir...
Yüksek Gerilim Akým ve Gerilim Güç Transformatörü Yatýrýmý
Yüksek gerilim ürün grubunda birçok ürünü üretebilen þirket, güç transformatörü ve yüksek
gerilim akým, gerilim transformatörü imalatý ile birlikte yüksek gerilim trafo merkezlerinde
kullanýlan ürün gruplarýnýn hemen hemen tamamýný üretebilir hale gelmeyi hedeflemiþtir. Bu
anlamda mevcut fabrikalarýndan bir tanesini yüksek gerilim akým ve gerilim transformatörü
üretimine yönlendirmeyi planlamýþ ve bu yatýrým için gerekli olan makine, test cihazý ve insan
kaynaklarý yatýrýmýna iliþkin planlama çalýþmalarýna baþlamýþtýr.
Yer Ýmleri