Arkadaþlar bu hissenin hiç bir beklentisi henüz gerçekleþmedi..sunjunior bambaþka bir dünya..en son 2.5 GW olarak hatýrladýðým panel fabrikasý da benzer bir potansiyel sunuyor...yine trafo üretimi ve inverter üretimi de çok müthiþ...
Bu günkü fiyatlara göre belki pahalý görünebilir ama gelecekteki yapacaðý iþler için pahalý deðil bence...
Hatýrlarsanýz biz gesanda yazarken ve fiyat henüz 60 TL civarý iken de bir çok kiþi foruma gelip bu hisse 17 TL arz fiyatýna göre 4_5 kat çýkmýþ bir hisse çok pahalý..keko sen vebal alýyorsun diyorlardý...gördüðünüz gibi bolunmemis haliyle 350 leri gördü gesan...
Ben gelecekteki fiyatýna göre ucuz görüyorum ama açýkçasý tam bir deðer bicemiyorum..çünkü beklentilerinin ciro ve karlýlýða ne kadar katkýsý olur tam olarak hesaplayamiyorum...
Bu beklentilerden sadece sunjuniorun olasý ciro ve kar potansiyelini incelemiþtim...o vakitler bile çok büyük rakamlar çýkýyordu hesabýmda...
Diðer beklentileri de çok büyük ama olasý etkilerini henüz hesaplayabilmis deðilim...
Ýkinci bir konu da geçmiþte Alfas 50 TL den arz olup 300 lere vardýðýnda hep pahalý dedik oysa gelen bilancolardan sonra bazý yatýrýmcýlar en ucuzun o olduðunu soyluyorlar þu anda...
Demek istediðim piyasa bu hisseyi çok sevdi ve güvendi...mantýk olarak da baktýðýmýzda daha yolunun uzun olabileceðini düþünüyorum...
Bir çok hisse arzdan sonra tavanlarý bozduktan sonra da iki üç kat daha gittiler...
Bence iki üç tavandan sonra ancak alým fýrsatý sunacaktýr...
Yer Ýmleri