Originally Posted by
keko
arkadaþlar kalan gram altýnlarým vardý...onlarý da bozdum ve onlar ile de cwene aldým...arz fiyatýna indiði için bir de bakir olduðu için kendimce uygun görüp aldým...bakalým nasipte ne olacak ?? bir þekilde yine yenilenebilir enerji sektöründen bir hisse almýþ oldum...böylece fuul hisselere geçtim...umarým seçimlerde sorun çýkmaz....

yoksa yandý keten helva...

çok risk aldým...ama bakýyorum da risk almadan da olmuyor...risk =kazanç....gerisi de kýsmettir diyorum...
Cwent güzel þirket keko ben acele edip biraz yukarýdan aldým ,, gesanýn ýlk zamanký hallerý mevcut !! Tek çekýncem patron ,kalýte ve ürün olarak gesaný aratmaz daha da ýyý bence !! Patron da ýyý nýyetlý olursa güzel ekmek yedýrebýlir konjektürde müsaade ederse ,arada oraya da uðra cano hep burda yazma
bana cwent mý Euro mu deseler cwent derim ,,gesan ýn patronlarý kendýný ýspatladý umalýmký Sarvan baþkanda ayný yolu izlesýn !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri