Bu ülkede kimse satýlýk deðil,herkes özgür iradesine göre karar veriyor...ben milli hýrsýzlýða karþýyým...herþeyin dýþ güçler tarafýndan yapýldýðý algýsýna da karþýyým .ben yenilik istiyorum ..hak ,hukuk adalet istiyorum ...tüm malvarligim þu yüzüðüm diyen adamýn bakalým gittikten sonra kaç milyar dolarlýk mal varlýðý ortaya çýkacak ??? Sabredin hep birlikte göreceðiz...
Güzel bir çin atasözü var...eðer birileri ýsrar ile koltuktan kalkmiyorsa bilin ki o kiþi altýný kirletmistir...der...iktidar degisikligini kendileri için beka sorunu olarak gormelerinden jetonumuz düþmeli...biz ne iktidarlar gördük..hepsi de týpýþ týpýþ gittiler...gittiklerinde de devlet bitmedi ,vatan bir yere gitmedi...![]()
Son düzenleme : keko; 13-05-2023 saat: 08:06.
ver gazý vatan ,millet ,sakarya diye sonrada arkadan tüm mallarý cukala....ipteki cambaza bakýn derken çaktýrmadan tüm ülkenin kaynaklarýný kendi tapularýna geçirecekler...bunlardan olsa olsa milli hýrsýz olur da baþka bir þey olmaz...daha yeni erdoðan ailesinin ta baþýndan beri en yakýn dostu olan ali yeþildað bir sürü itiraflarda bulundu....https://www.youtube.com/watch?v=pyQB-4T0e5s adam 8-9 video yayýnladý..yapýlan pislikleri anlattý...
havaalaný ihalesinde çelebileri nasýl devre dýþý býraktýklarýný ve ihaleyi kime verip aradaki 1 milyar dolarýn kimin cukaladýðýný anlattý...tarým bakaný mehdi eker ile birlikte AB den gelen 3,5 milyar dolarlýk hibeyi nasýl ceplerine indirdiklerini anlattý...bunlar din iman ahlak derler ama en yakýn danýþmanlarýný Lbgt lerden seçerler...bir de bu dönmeler ile ayný evde yaþarlar ,üstüne de karý kocaymýþ gibi umreye giderler...valla ben videolarý izledim midem bulandý...
neyse dostlar her þey hayýrlýsý olsun diyorum...kim kazanýrsa kazansýn ülkemiz ve milletimiz için hayýrlý olsun...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Sayýn Keko bence senden beklenmeyecek derecede acemice yazýlar yazýyorsun sen borsa kulvarýnda kal. Tavsiyedir.
https://www.dizibox.tv/the-capture-2...-5-bolum-izle/
Ýster sadece bu bölümü ister 2. sezonu tamamen izle.
Seçimi de o kazanýr bu kazanýr onu bilmem ülke için hayýrlýsýný olsun. Bu mesaj siyasi karþýlýk vermek içinde yazýlmamýþtýr.
Bu yazým içinde kusurabakma.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
mesajýný aldým dostum...teþekür ederim...ben de bu tür yorumlarý kesmek istiyorum...yeter ki kimse beni bu alana çekmesin...tekrar edeyim hangisi vatanýmýz ve milletimiz için hayýrlý ise o gerçekleþsin...þahsen ben bu seçimler için kimsenin kalbini kýrmak istemiyorum...tüm ülke saðduyulu olsun...bu seçim bir savaþ seçimi deðil...dostluk seçimi olsun..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri