Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Siyaseti býrakalým iþimize bakalým!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
mevcut iktidarýn devamý pek de iyi olmadý bence...millet olarak verilen bu kararýn acýlarýný önümüzdeki günlerde çok yaþayacaðýz...seçim öncesi herkese her istediði verildi...tansiyona göre þerbet verildi..sahte bir bahar havasý oluþturuldu..yakýn geçmiþte burada ben millet itifakýnýn yerinde olsam gelin siz devam edin çünkü tam da pimi çekilmiþ bir bomba kuçaða veriliyor demiþtim...bakalým mevcut hükümet oluþturduðu bu enkazýn sorumluluðunu yine dýþ güçlere mi atacak ?? merakla izliyor olacaðým...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ne yazýk ki ekonomi ve siyaset iç içe geçmiþ durumda ....çünkü her ikisi de gerçekte birbiri ile ilintilidir...birbirlerinin neden ve sonucudur...öyle siyaseseti konuþmayalým ile olmaz bu iþler...siz baþýmýza getirdiniz...dýþ güçler deðil...lütfen kimsecikler artýk dýþ güçleri suçlamasýn...hep birlikte çekeceðiz bu iþkenceyi...zaman zaman bu seçimi de yad edeceðiz kimse kusura bakmasýn...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
buda bana tecrübe olsun...bundan sonra her önemli olaydan önce muhakak nakite geçeceðim...riske girmeye hiç gerek yok..durup dururken sermayeyi eritiyoruz...mantýðýmýz duygularýmýzýn önüne geçmeli...
Bu milletin üzerinde oynanan oyunlar, kurulan tuzaklar, çýkarýlan kumpaslar ve kan emici cevrelere ragmen bu ulke batmadý.
ALLAH ýn yardýmý var.
Borsa çýksýn diye falan iktidar olsaydý sözleri hakikat deðil.
Bunlar da algýlari etkilemek için kullanýldý.
Ben siyaseti ne severim ne de girerim.
Lakin benim kutsallarýma, inanclarima geçmiþi ve þimdiki vaziyeti damgali olan bir zihniyeti asla iktidarda gormek istemem.
Bütün varlýðýmý borsada bitirsem de istemem.
Kaldi ki bu zihniyetten terakki beklemek saflýk olur.
Yabancýnýn geçmiþte ülkeyi, borsada geride bir sürü maðdur býrakýp terkedislerini gördük.
Dövizi yüksek bozdur,
Borsa da senetleri yukardan milletin eline medya pohpohlariyla ver,
Tekrar dövizi düsükten al ve kaç.
Yapýlan budur.
SM-G610F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Demekki neymiþ gerçekler sanal alemden çok farklýymýþ, milliyetçi devletine baðlý insanlarý hafife almamak gerekiyomuþ, hayýrlý olsun sonuçlar.
Hiç þüphen olmasýn atar, atacak.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri