Halka Arz Öncesi Çýkarýlmýþ Sermaye 175.000.000 TL nominal
Halka Arz Sonrasý Çýkarýlmýþ Sermaye 220.000.000 TL nominal Sermaye 220 olmuþtu bilançoya yansýmamýþ henüz.
Halka Arz Öncesi Çýkarýlmýþ Sermaye 175.000.000 TL nominal
Halka Arz Sonrasý Çýkarýlmýþ Sermaye 220.000.000 TL nominal Sermaye 220 olmuþtu bilançoya yansýmamýþ henüz.
Herkes ne yapacaðýna kendi karar verir ama bunun 6 aylýðý ve sonrasý çok daha iyi gelmesi lazým aldýðý sipariþlere bakýnca.Þu an için süpriz bir durum yok geçen sene 3 aylýkta 68 olan kar 108 olmuþ ytd.
Bilançoda yorumlayacak pek bir þey yok.. mevsimsellik etkisi her zamanki gibi. 3 ve 4. Çeyrekler belirleyici olacak
Bugün 10K+25 lotun yarýsý 83,15 yarýsý+25 lotu da 84,20 þeklinde satarak çýktým; akþama doðru daha yürüyeceðini tahmin etmiþtim, bilanço günü bugünse tavan olacaðýný da... Yanýlýyor olma ihtimalimde arz hariç diðerlerini yine 5'er bin þeklinde aldýðým kaðýttan hatrý sayýlýr bir kârý realize edemeden býrakmamak için çekmedim elimi tuþtan; çünkü para lazým, perþembeye ödemeler var; gerçi bu kadar çok nakit lazým deðildi ama neyse artýk...
Bilanço hayýrlý olsun... Artýk seçim gerginliði ve beklentinin kalkmasýyla biraz yataya sarmasýný ve sonrasý kuvvetli hareket yapmasýný bekliyorum... Kurban bayramý öncesi 75-85 arasý bir yerlerde olursa, 3/5 portföyümle yýlý EUPWR'da kapatma hedefli 20 bin lot civarý bir alým yapmayý düþünüyorum... Zaten sýrf dolarýn üstüne oturan öküz kalksa bu kaðýt 3 ayda 150 yapma potansiyeline sahip... 1Ç22 / 1Ç23 kârlarý arasýnda GESAN'a göre daha düþük gözüken katlama da aslýnda kötü dönem geçirdiðini deðil, en iyi finansallarý açýklama günlerine daha vakit olduðunun göstergesi... Ülkenin ekonomik olarak batmasý tehlikesi - ki az buz bir tehlike deðil artýk bu - dýþýnda önümüz açýk (bence)... herkese hayýrlý olsun..
Þeker in elinde patladý beklenti bitti yaparlar komple enerji þirketleri aþaðý olur ytd
Salt bilanço esasýna bakarsak iyi bir çeyrek deðil, ancak bu þirketin bundan sonraki ceyreklerde bu karý katlayacagini düþünüyorum. Þu an 20 milyar TL'ye satýlýyor, pahalý olduðunu hepimiz biliyoruz. Biz zaten þu ana yatýrým yapmýyoruz. Paneller, kapasitesi 4 katýna çýkacak trafo fabrikasý, a'dan z'ye kapasitesi artacak diðer bütün ürünler... Açýkçasý þirket gayet güzel biraz fazla fiyatlandý, birkaç gün gazýný alýrlar gibi geliyor. Bugünkü all time high kýrýlýmý fake olarak kalýr. Tamamen kiþisel fikrim yok yatýrým tavsiyesi deðildir acemi Bir yatýrýmcýyým.
Yer Ýmleri