Info denen baþ belasý kurum anlýk 527 bin lot satmýþ, buraya da dadanmýþ. Gesan’da az çekmedik bunlardan
hepýmýze geçmýþ olsun,artýk eský pýyasa olmayacak..býr ara halka arzlar açýldýgý gun eksý yapardý artýk yavaþ yavaþ o doneme gececegýz anlaþýlan..4300 lerde saðlam destek var haftaya orayý kýrmaz umarým,kýrarsa 4000 de buluruz kendýmýzý..4000 altý zaten konuþacak býrþey kalmaz..Allah yardýmcýmýz olsun..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
enerji þirketidir iyiydi dendi, gesan a kaç gündür vuruyorlar taban veya eksi europower da taban yemeye baþladý, o kadar kap lara raðmen, ben þunu gördüm genelde bir þirket bedelsiz verip bölündüðü zaman toparlayamýyor, örnekler Aselsan, Jantsa, örnekler çoðaltýlabilir, hatta Tüpraþ bile son zamanlarda
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kim derdi ki tüm Türkiye ye 150 tl ye satma hedefimiz olan europower i 76.50 den satacaðýmýzý?Burasý borsa .Herkese geçmiþ olsun.Artýk 14 mayýs seçimini görelim.Büyük ihtimalle 2. tura kalacaðýz.Öyle olursa 28 mayýs a kadar borsada çalkantý devam eder.
Aracý kurumlar gelecek hafta borsada sert düþüþ bekledikleri için kredili müþteerilerine kredili hisselerini satmalarý için telkinde bulunmaya baþladý.
Gelecek hafta 4.000 e dokunabiliriz.
Hisseleri pozisyonuna göre yorumla ne deðiþti þirket ayný çalýþýyor?
Yer Ýmleri