ALLAH m bana doruyu doru, yanl da yanl olarak gster ve bana doru ile amel etmeyi nasip et
Aslnda son bir ka aydr endeks kt...seim belirsizligi birok hisseyi olumsuz etkiliyor...bu srete nakitte kalmak gerekiyordu...ne yazk ki bunu yapamadk...benim gibi yapamayanlar hangi hisseyi almsa elinde patlamistir..yani bu benim ugursuzlugum deil,konjoktoru gremememdir...
u anda borsa da hisse tayan herkes bu durumu yayor...
u anda elimdeki hisseler unlardr:
Vbtyz (yazlm sektr daima gelien bir sektr)
Oyakc (Suriye ile barn olmas ile olumlu etkilenmesini bekliyorum..bir de depremden dolay oluacak talep nedeniyle)
sdmr (oyakc nin gerekeleri ile ayn)
Toaso (irketin bilanosu iyi olumlu endekse iyi tepki veriyor..europoweri sattktan sonra 192.20 ortalama ile almtm..buradan bir miktar kar ettikten sonra geen hafta bozdugum gram altnimi yerine koymak istiyorum...nk ocuklarmn gelecegi iin gerekli..
Ayrca kenarda hala bir miktar gram altnn duruyor...1076 maliyet ile...frsat grrsem belki de onlar da hisseye cevirebilirim...belki de hi dokunmam..hi belli olmaz..
2020 ve 2021 yllarnda gedzada zaman gecirmemden dolay sermayem neredeyse yerinde sayd...2022 ylnda ise cn fazlas ile aldm...2023 ylnda ise umutluyum ama ok kazanacam iaretleri henz yok...gerisi de nasiptir diyorum dostlar...artk buna uursuzluk mu nasipsizlik mi demeliyiz bilmiyorum...
Selam arkadalar, iyi irket olduu ak yalnz 85 leri grp geri gelmesi normal deilmi? 85 leri geri geliyor neredeyse 1 milyar dolar seviyesine yaklamt,btn mesele bu seviyeleri hakedecek durumdam u an iin,elbette potansiyel var gelimelere gre belki zamanla dahada yksek fiyatlar hak edebilir mesele u an 1 milyar dolar edermi? iskonto yaplmasa idi irkete 50 tl deer biilmi yani 8.5 milyar gibi hadi 2.5 halka arz geliride ilave edelim 11 milyar piyasa deeri eder diyelim takriben hasili uzun lafn ksas 50 ila 60 aras piyasa deeri normal gibi grnyor yapaca icraatlarla elbette yksek deerlere ulaabilir potansiyelli olduu ak,farkl bilgiler varsa aydnlatrsanz memnun olurum,bol kazanlar dilerim,sayglarmla. ytd.
Yer mleri