Analizde kýzýlcýk þerbeti içmiþ
https://atayatirim.com.tr/hisse/eupwr
Analizde kýzýlcýk þerbeti içmiþ
https://atayatirim.com.tr/hisse/eupwr
Bu gün satanlar parasýný seçimden sonra alacaklarý için satýþlar bence azalýr. Birileri hissenýn desteklerine bakmadan panik satýþlarý yapýp parayý seçim öncesi kurtarma derdindeler diye bende bir düþünce oluþtu
Ayrýca bizim sektörden çýkan paranýn bir bölümü koc holding baþta u30 a gitti diye düþünüyorum dostumuz keko bunu bir hafta önce ön görmüþtü
ssss
böyle güzel hisse satýlýr mý acaba onu sormak lazým...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
muharrem ince de çekildi...böylece kýlýçtaroðlunun önü iyicene açýldý...piyasa ilk turda seçimi kýlýçtaroðlunun kazanmasýný satýn almaya baþladý ki þu anda endeks %6 çýkmýþ görünüyor...seçimler beklendiði gibi kýlýçtaroðlu kazanýrsa (ki benim uzun süredir beklediðim þeydir ) o vakit de bist 30 hisseleri daha da çoþacaktýr..bu çoþkuya yabancý yatýrýmcý da eþlik etmeye baþlayacaktýr....kýsacasý endeks gerçek dinamiklerine dönecektir....
bu süreçte temel rasyo olarak (fk ,pd) pahalý olanlara talep azalmasý olacakken þu anda bu rasyolarda ucuz görünen baba hisselere ciddi bir eðilim oluþacaktýr...bunu geçen hafta burada söyledim...durum bu þekilde geliþecek görünüyor....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
zaman zaman bulunduðum ortamlarda hep kýlýçtaroðlunun kazanma ihtimalinin yüksek olduðunu bu yüzden de biz borsacýlarýn borsadaki pozisyonlarýný gözden geçirmesi gerektiðini söyledim...çoðu yatýrýmcý beni siyaset yapmak ile suçladý...oysa ben bir borsacýnýn iþi para kazanmaktýr dediysem de pek kimseye dinletemedim...bir çok kiþi beni reis düþmani gibi gördü..karar her zaman yatýrýmcýnýndýr...tabi bir yatýrýmcý geleceði ne kadar doðru ön görebilirse o kadar önde olur ve o kadar avantajlý olur...ön yargýlý olmayan her yatýrýmcý bir kaç doneden sonra doðru karar verebiliyorlar...ama inat edip ýsrar ile ön yargýlý davrananlar ne yazýk ki geriden gelmek zorundadýrlar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
keko öngörülerin süper hisseye aþýk olunca tren kaçýyor burasý türkiye 2. tura kalýr süpriz olur sonra 2 kere çarpýlmayalým ytd..
Seçim sonuçlarýna göre hareket ediliyorsa reis ilk turda çarpar geçer buda benim þahsi görüþüm,,,,,,BAK BU KILIÇDAROÐLUNUN AYAÐINA SIKIÞI,,,,Kýlýçdaroðlu, paylaþýmýnda "Borsa manipülatörleri, sizin gözünüzün yaþýna bakmayacaðým. Yemin billah olsun ki bakmayacaðým!" ifadelerini kullandý.
Kýlýçdaroðlu daha önce de 15 Mayýs günü borsaya soruþturma emri vereceðini söylemiþti. SONUÇTS REÝS GELÝR BORSA COÞAR..YTD.
Yer Ýmleri