Originally Posted by
kwon3
Keko olumsuzluklara herkes karþý , ama bu iþi PKK , pyd ile iþ tutarak yaparsan ,demokrasi adý altýnda yerel yönetim özgürlüðü getýrýp ülkenýn üniter yapýsýný bozacaðým dersen ,ab,ABD nýn tarafýnda iþ tutacam ,fetö dönecek dersen ,Libyada surýyede ne iþimiz vardý ,s400 leri niye aldýk Irak,surýye,Yunanistan mý býze saldýracak dersen , Süleyman þah türbesýný nýye gerý çektik deyýp yapan adamla poz verirsen ,efendým þunlarý þunlarý yapan adamý yüce divanda yargýlayacaðým deyýp üç beþ oy için söyledýðýný yutarsan ,orduya operasyon çekenleri 1.sýra aday yaparsan kýmse sana ýnanmaz,elbette büyük yanlýþlar var herkes farkýnda ama bu söylemelerde bulunan býrýnede kýmse kusura bakmasýn ,söz konusu vatansa gerýsý teferruattýr denýr !! ,benim vazgeçilmezim ülkem vataným ,herkesin siyasý görüþüne saygý duyarýz ama bu bölgede gýrýlmedýk tek ülke vataným kalmýþken kimseye onu dokundurtmam !!bu vatan kolay elde edýlmedý kolay kaybedýlmeyecektýr !! Kýmse býzý býrýlerýnýn uydu devleti uþaðý yapmaya heveslenmesýn !!ukrayna en büyük örnektýr býzim için ,, benim þehidimin kaný elinde olanlarla kým iþ tutarsa herkým olursa olsun biz herzaman onun karþýsýnda oluruz ,, eee efendým onlarda yaptý falan fýlan , onlarýn bir yanlýþý yapmasý sennnde o yanlýþý yapman için sana hak doðurmaz .Samými olacaksýn,samýmý !!adam çýkmýþ cumhuriyetle hesaplaþacaðýz diyecek ,diðerý bize verdiðiniz sözleri yerine getýrmezsenýz deyýp aba altýndan sopa gösterecek,býrýlerýne devlet kurma sözü verilecek ,ee bende tamam gülüm diyeceðim peki oldu ,, yanlýþ anlaþýlmasýn herkesin sýyasý görüþüne saygýlýyým yeterki bölücü olmasýn ,þunu söylemekte de fayda var bende Kürt kökenli býrýsýyým ve doðu illerinde doðdum büyüdüm,,þunu da söylemek isterim ki hakýkaten mevcut iktidar yorulmuþtu doðal olarak, insanlarda býr deðiþim istýyordu artýk yeter diyordu 22 yýl dýle kolay , memleket düþmanlarý ile iþ tutacaklarýna bugün kü malum adayýn yerine daha mýllý söylemlerý olan ,ülkenýn vatanýn bölünmez bütünlüðünden asla taviz vermeyen ,mavý vatandan ,surýyeden ,mevcut Ukrayna polýtýkasýný destekleyen ,iha,siha teknoljýk yatýrmlarý destekleyen yaný býrazcýk ýnce polýtýkasýnda býr adaylarý olsaydý ,ýnanýn ýktýdarýn tabanýndan çok oy kayardý ama yapmadýlar yapamazlar çünkü samýmý deðiller !! rabbým kým hayýrlý olacaksa onu nasip etsin !!saygýlar !!
Yer Ýmleri