"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Þirketimizin %60 baðlý ortaklýðý ve Giriþim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Þ.'nin dolaylý baðlý ortaklýðý PEAK PV SOLAR TEKNOLOJÝLERÝ A.Þ. ile ÝTTÝFAK HOLDÝNG A.Þ.' ye baðlý Adese Gayrimenkul Yatýrým A.Þ. ve Selva Gýda Sanayi A.Þ., güneþ paneli tedarikine yönelik sözleþmeler imzalamýþtýr.
Sözleþmelerin vergiler hariç toplam bedeli 5.914.228, -USD'dir. (Beþmilyondokuzyüzondörtbinikiyüzyirmisekiz, Amerikan Dolarý) (Güncel baz USD/TL kuru ile sözleþmelerin vergiler hariç toplam bedeli 159.908.895, -TL'dir.)
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Çay demleniyor....
Hadi bakalým.
Bu KAP lar öncü..
4 tane kapýn anlaþmasý ayný günmü olmuþ,hiç inandýrýcý gelmedi,bir þeyler yapýyolarda,aklýma silkeleme haraketinden baþka biþey gelmiyo ama inanlarý dökemezler.
24/08/2023 tarihinde Kamu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yapmýþ olduðumuz bildirimde þirketimizin, VANGÖLÜ ELEKTRÝK DAÐITIM A.Þ. tarafýndan 24/08/2023 tarihinde gerçekleþtirilen ‘'2023-MLZ-YAT-26 KÖÞK-HÜCRE-REDRESÖR ALIMI (3.ETAP)'' konulu ihaleye katýldýðý ve en avantajlý fiyatý vererek ihalede 1. olduðu bildirilmiþti.
VANGÖLÜ ELEKTRÝK DAÐITIM A.Þ. tarafýndan þirketimize iþin uhdemizde kaldýðýna dair komisyon karar yazýsý iletilmiþtir.
Ýþin bedeli KDV hariç 2.050.000, -USD'dir. (Ýkimilyonellibin, Amerikan Dolarý) (Güncel baz USD/TL kuru ile iþin bedeli KDV hariç 55.411.500, -TL'dir.)
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Anlýk %4.7 primliyiz, tavan olacak mýyýz bakalým,bu haberlere olmamýz lazým diye düþünüyorum . Yapýlan anlaþmalarýn miktarý çok büyük deðil ancak hatýrladýðým kadarýyla ilk defa panel satýþý yaptýk, bu kýsým çok önemli.
Yer Ýmleri