Originally Posted by
aras67
Methan hocam,benim dikkatimi þöyle bir durum çekti,yanýlýyormuyum?,hisse düþerken hep Bankof alýcý oldu,3 aylýk düþüþ sürecinde bir aralar 3 milyon civarý alýcý pozisyonu vardý,þimdi dikkat ediyorum,yükseliþte Bankof,alýþ deðil satýþta gözüküyo,bence bu bankof býyýklý diye düþünüyorum,þu algýyý yaratmaya çalýþýyolar düþüþte yabancý alýyor,algýsýyla yukardan sattýrmamak,þimdi yükseliþtede bakýn bankof satýyor aldýrmamak,gibi bir haraket çekiyolar diye düþünüyorum.belkide topladýklarýný kar edince satmýþda olabilir ama hissenin çok toplu olduðu bir güç tarafýndan tahtada haraketler oluyor 2-3 gün önce Halkbanktan 170 bin lotlar,civarýnda 185 fiatý gördüðü gün alýnan mallar bugün halkbank 172 lira civarýnda þu ana kadar 83 bin lot vermiþ zarar etmeye ne kadar meraklýlar,..
anlamsýz bir baský var ortagým görüþlerine katýlýyorum hisse toplu ama bunlar kýlcýklarý bile sýyýrma derdinde halbuki bu sene tam onun senesi olacAKKEN...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri