okudum yatýrýmcý sunumunu ama pek doyurucu gelmedi bana peak pv hiç hesaba katýlmamýþ gibi , SunJunor beklentileri çok düþük ayný oranda trafo da bence çok saglýklý bir sunum olmamýþ ben begenmedim açýkcasý ...
okudum yatýrýmcý sunumunu ama pek doyurucu gelmedi bana peak pv hiç hesaba katýlmamýþ gibi , SunJunor beklentileri çok düþük ayný oranda trafo da bence çok saglýklý bir sunum olmamýþ ben begenmedim açýkcasý ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Genel eðilim yatýrýmcý sunumunun begenilmedigi hatta baþtansavma hazýrlandýðý yönünde..Ak koyun kara koyun bilançolarý görünce ortaya çýkacak
Gesan deðil de Europower'dan mý gelmiþ sunum. Pes. Okuyalým bakalým santim santim.
Panel yatýrýmý bu iþin en týrt tarafý bence. Zira Çin, her an yeni bir teknolojiyi masaya koyabilir ve senin buna ayak uydurman zor olabilir. Ki ucuz iþ panel. Eminim ama ispatlayamam, þu an panel yatýrýmý yapan çoðu firma düþüncelidir. Bu iþin kaymaðý, depolama ve daðýtým kýsmýnda diye düþünüyorum. Peak pv kýsa vade tamam ama orta uzun vade baþka bir üretim hattýna dönüþmesi muhtemel diye düþünüyorum. Umarým yanýlýrým ve para basar orasý ayrý![]()
internette gezdim biraz herkes çogunluk fos bir sunum oldugundan bahsediyor aslaný kedi gibi gösterme derdindeler...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Ortak aynen baþtan savma çok basit hazýrlanmýþ,yanlýz bu patron bayaðý iþi sulandýrdý,sunum gelmeden 2 gün öncesine hisse düþmeye baþladý,dünde yine,endeksin rekorunu kýrmaya çalýþtýðý bir günde,sunumu içerden haber alýnmýþcasýna düþüþünü sürdürü,bu þirketin ve gesanýn bu kaçýncý dýþarýya haber sýzdýrmalarý, spk,da bunu araþtýrýp sormazki,çok yazýk,güzelim þirketlere yazýk ediyolar.
Sunum olmasý gerektiði gibi... Aðýrlýklý olarak bildiðimiz þeyler... Pazar büyük, hazýrlýklarýmýz güzel þekilde ilerliyor fikrini de vermiþ okuyanlara. Biraz temkinli yaklaþýlmýþ bilanço tahminlerine, sanýrým millet ona isyan etti... Yoksa normal yani sunum...
Yer Ýmleri