Pegyo 14.13 tl ile tavan.Glyho ise 13.42.Adam olanla olmayanýn turnusol kaðýdý Pegyo.Birgün Pegyo Glyho'yu geçecek deselerdi hiçkimse inanmazdý herhalde.
Pegyo 14.13 tl ile tavan.Glyho ise 13.42.Adam olanla olmayanýn turnusol kaðýdý Pegyo.Birgün Pegyo Glyho'yu geçecek deselerdi hiçkimse inanmazdý herhalde.
Hýrsýzlýk tezgahýndan kurtuldu ondan yükseliyor buna baksana dalga geçer gibi 2 kuruþ temettü aman imtiyazlý hisseler elinden gitmesin ….ytd
))))) ama kaðýt tavan yakýn yerden yediriliyor talep edenlere. . . .
saygýlarýmla[/QUOTE]
Yazmýsýz. . . . . .
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yazmýsýz. . . . . .[/QUOTE]
Bugün de tabana yakýn yerden geri alýyor diyebilir miyiz?
Þaka bir tarafa naturelgaz kaynaklý olarak bilançonun öyle bazýlarýnýn abarttýðý gibi efsane gelmeyeceðini biliyordum. Bunu ntgaz forumunda dile getirmiþtim sanýrým.
Diðer taraftan; bilinen bir þeye böyle tepki gelmesi can sýkýcý. Kutman bey biraz marj verirse malý yeni sahibine veririm. Ýzlemedeyim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bugün bu kaðýt benim için bitmiþtir...
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
çok teþekkür ederiz sayýn beþiktaþ, siz hep doðru yönlendirdiniz bizi, hakkýnýz ödenmez hep diyorum... helal edin bizlere... ama benim iþ yoðunluðumdan al sata hiç vaktim yok ki dediðim gibi al sat zaten benim için etikte olmuyor en iyisi ben baþka kaðýtlara uzun vadeli olabilecek kaðýtlara geçeyim sizden belki son kez uzun vadeli bir tavsiye alabilirimözellerde görüþmek üzere...
Sayýn KM hisse fiyatý konusunda gelinen noktada 1 hisse dahi olsa bir yatýrýmcýya alýþ fýrsatý verdiðin her hisse miktarý kadar hak alacaðým senden.. iyi duy, bunu bir gün hatýrlatacaðým sana.. Saygýlarýmla
Yer Ýmleri