Originally Posted by
gundem
Selamlar.. yazma gereði duydum. Sayýn beþiktaþk bu iþi nasýl beceriyorsunuz bunu asla sormayacaðým ama bana göre özellikle bu hisse ve iþtirakleri özelinde bir dehasýnýz. Ama ilk duyduðumda size tepki göstermiþ ama bir süre düþünüp doðru bir gerçeði anlatan sözünüz "birileri kazanmak için birilerinin kaybetmesi gerekir" sözünü dile getirmenizden sonra baþta ve diðer arkadaþlara yaklaþýmým daha farklý olmuþtur. ama bu gerçeklerin üstünü benim açýmdan örtemez
Geçenlerde naturelgaz de yanlýþ hatýrlamýyorsam 23 Tl den bir bölüm hisse satýlmýþtý. sizde bu olay öncesi veya sonrasý da olabilir þöyle bir þey demiþtiniz. Fonlar kazanacaðý paraya bakar, zararýný öderseniz sýkýntý olmaz. Bugün Naturelgaz konusunda aynýsý olmuþtur. Tabii aynýsýný GLYHO özelinde de fazlasýyla yaþýyoruz. Patron ve ortaklarýna bakýyorsunuz herþey mantýk dýþý..
Sonuç kendi adýma 24 senedir çekilen bir eziyet var. Bu benim açýmndan ilk deðil, kendi adýma piþmaným. bu hissede sözü geçen yatýrýmcý arkadaþlar uzun vadeli yatýrýmcý olacaksýn sözünü benim yaþadýklarým çürütecek cinsten.. ne diyellm saðlýk olsun.
Son olarak baþta patronun para kazanmak için girdiði kýlýklar, insan dýþý bir canlý olduðunu gösteriyor. Sayýn KM bir gün hesap verecek, bu hesap büyük bir baskýyla, yatýrýmcýlarý yanýltarak, verilen sözleri zamanýnda yerine getirmeyip 1 milyon hisse geri almakla ödeyemeyecek. Yaþarsak göreceðiz.. Saygýlarýmla...
Sn gundem,
Ýltifatlarýn için çok teþekkür ederim. Ama cok özel bir durum yok. Bakmakla görmek arasýndaki fark diyelim. Bugun tasýn altýna elimizi koyduk. Hayýrlýsý Allah tan........
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri