ALMAYA DEVAM.......bence tabiiki......
ALMAYA DEVAM.......bence tabiiki......
Dolar 25 bu kagit 8 0.30 dolar ..
Karlilik anlaminda rekor kiracagi bir sene bile 1 dolar olamayan kagiti
Kutman ......na soksun..
Bunun gibi cok kagit var borsa da
Hepsi sahipleri tatafindan yatirimci soymak icin kullaniliyor..
En cok uzuldugum kumandan vardi
Adam twiter da devamli veri de paylasiyor.. tek kagit bunu tasiyanlara
Allah sabir versin..
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sen sürekli olumsuz yaziyordunuz ne oldu da olumluya döndünüz. Burada olumlu görüþ bildiren herkesi þikayet edeceginizi yaziyordunuz. Þimdi siz tarih verip 6 iþ günü kaldý diyerek beklenti olusturuyorsunuz. 6 gün sonra ne olacak ? Biraz açýn konuyuda bizde en azýndan bilgi sahibi olalim
Ben patronun yalanlarý, komisyoncularýn pazarlama iþini elimden geldiðince yazdým, yazmaya devam ediyorum. Komisyoncular ortadan kaybolmuþken, seçimdi, yeni kabindeydi derken sessiz sedasýz global yenikapý’ya yanaþýyor. Bu süreç iþliyor, bekliyoruz. Bu saatten sonra olumsuz sonlanacaðýný düþünmüyorum ama burasý Türkiye. Size alýn, tutun demiyorum. Ama ben alýyorum ve tutuyorum. ÇED süreci olumlu biterse bu kez ihale için gün sayacaðýz.
Sadaka daðýtarak yatýrmcýlarý soyanlara karþý bizim de yatýrým stratejimiz bu. Bol þans.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
sn diyojen doðru tespit......birde yargýtayda sonuçlanmýþ ama açýklanmamýþ baþkent doðal gaz davasý var ..þirket lehine sonuçlanýrsa 26 30 milyon usd kar yazýlacak.....ytd
Üstadýn deðindiði konularda önemli bulduðumuz yan. Aslýnda bile bile lades dediðimiz yer.
Bu tahtaya kimse giremez.
Mal toplu.
Patronun insafýna kaldýk.
Tl bazlý da dolar bazlý da gidecek yeri var.
Ýyi diyelim. Eksik olma üstad. Bi þekilde þanslýyýz diyelim son olarak. Patronun yaþlýlýðýna denk geldik. Belki de bizi geçmiþ kuþaklarý yediði gibi yemez. Teselli bulalým.
Gül döktüm yollarýnaa, gel artýk cüzdanýma
Bütün ekmek yoksa dilim dilim alýrýz ne yapalým.![]()
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri