Mesela mehmetciðim yönetimi profesyonellere býraktýðýný acýklayýp altýn hisse iþinden vazgecse portföyunude sahibi olduðu Ýstanbul portföye býraksa ve þirkete girmek isteyenler prensesimizin kontrolundeki malý net bir þekilde öðrense...... Böylesi bir aksiyon kasaya gelecek 20 30 milyondan cok daha önemli zira tahtaya girmek isteyen þirket karda mý zararda mý diye dikkat etsede ne zararda olan kaðýtlar tavan tavan gidiyor. Demekki hissenin kontrolunu saðlamak þirketin kasasýndaki paradan daha önemli..... En azýndan bu aþamada....
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Þirket zaten en önemli dönemeci kovit sürecinde atlattý bence. Bu süreçte yeni limanlar ekleyerek fýrsat yarattý nakit akýþida önümüzdeki süreç de ciddi miktarda artarak devam edecektir. Hisse fiyatý için dediðinize kesinlikle katýlýyorum. Kutman hisse fiyatýni kendi seyrine býraksa hem kendisi hemde yatirimcisini ihya edecektir. Oysa kutman tam tersi Mehmet Bey Ýstanbul portföyü hisse fiyatýni kontrol etmek için aktif kullanýyor. Ben kimde ne kadar mal var bence biliniyor. Bunu en iyi bilenlerden biri de bence sensin özellikle birini iþaret ettiðinizde gore
KM 2021 genel kurulunda km emekli olmaya karar vermiþken birden karar deðþtirip 2024 mali yýlýnýn genel kuruluna kadar üç yýlllýðýna gph ve glyho nun yönetim baþkanlýðýna devam kararý aldý...Bu kararýn km ve global grubunun üst aklýnýn ortak kararý olduðunu düþünüyorum...O yüzden bu tarihe kadar global grubunda birçok geliþmeler olacaktýr....seçimle beraber ekonomik belirsizlik bttiðine göre bu tarihe kadar pozisyonlarýn korunmasýndan yanayým.....ytd......
Arkadaslar,
Trafik verisi gelmis, Mayis ayi 1.042 milyon. Sirketin yayinladigi projeksiyonun cok uzerinde. 967 k bekleniyordu.
Yer Ýmleri