Originally Posted by
gundem
Sayýn beþiktaþk sizden bazen çekinsem de size her zaman saygý duydum. Sizin içinde bir mahsuru yoksa bir cevap borçlu olduðunuzu düþünüyorum. Soruma cevap vermeseniz de canýnýz saðolsun.
Siz yýllar önce neden bu hissede para kazanman imkansýz dediniz ki gelinen noktada haklý çýktýnýz. Bir küçük yatýrýmcý olarak aklýmýn kesmeyeceði ne olabilir ki..
Not: bazý þeyler düþünüyorum cevabýn o olmasýný hiç istemiyorum... Saygýlarýmla..
Tahtanýn ezici sekilde hakimi mehmetcik. . . . . .þirketin ettiði karý nitelikli yatýrýmcý ayaðýna zaten alýyor kalanýda fiyatý ancak buraya tasýyor. . . . . heeee aslýna bakarsan fena da deðil.. . . .sonucta pandemi turizm sektörunun ciðerini söktu bu yine iyi dayandý. . . . . .sen olaya hep fiyat bazlý bakýyorsun seneler gecmiþ arada neler olmus ona bakmýyorsun. . . . . .ve asýl bir seyi hala gözden kacýrýyorsun.
ÞÝRKETÝN YATIRIMLARI BÝTMEDÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ devamlý suretle para emen bir þirket. . . . kim için? tabi nitelikli yatýrýmcý için. . . . . . daha uzatmaya gerek yok. . . . . ustune birde hesap bilmeyen KY isen zarardan cýkman imkansýzzzzzzzz. . .
saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri