Sayýn lenoncan Tþk ederim. Ben sadece yatýrýmcýya deðer verilmesini istiyorum. EsKi-yeni yatirimci olsun küçük - büyük yatýrýmcý olsun hepsi sayýn KM için bir deðeri ifade etmesi gerekir. Özür dileyerek ayný þeyleri tekrar ediyorum ama Sayýn KM; maaslesef ki maalesef þirketin buraya gelmesinde 2000 yýlý öncesinde herkesin battý gözüyle baktigý ,(yanlýþ hatýrlamýyorsam hisse fiyatý 0,11 TL) bir dönemde elini tutan yatýrýmcýlarýnýn haklarýný koruyacaðýna düþman oluvermiþ, düþman olmamýþsa hsklarini korumamis. Üzüntülüyum coook.
Üç günlük dünya hükümdarlýðý için þirketine güvenen yatýrýmcýlarýný bu kadar büyük zarara uðratmak günahtýr, zulümdür.
Sayýn KM bir gün kendisini kaybeden yatýrýmcý yerine koymasýný, empati yapmasýný istiyorum. Büyük borsacý ancak ve ancak böyle davranmakla olur.. Saygýlarýmla...
Artýk daha paylaþým yapmak istemiyorum. Sayýn lenoncan sayýn KM demekki herkesi kalýbýna göre kazikliyor. Benim zararimda kendime göre çok büyük. Herkesin bir dusuncesi elbet vardýr. Bundan sonrasý kim öle kim kala...
Sayýn KM bir gün bu yaptýklarýndan çok piþman olacak, ama iþ iþten geçmiþ olacak.. Saygýlarýmla..
Artýk yazmaya gerek birþey olmadýkça yazmayacaðým.. içimdeki bir his buraya takip eden birilerinin beni güldüðünü., Daha fazla bu duruma düþmemek için yazmayacaðým.. Saygýlarýmla
Yer Ýmleri