Originally Posted by
cinali
sn.besiktas
Sn prenses prens olarak çýkabilir bu ihtimai unutma,
Hisseden cikmistin yukardanmi aldýn bu global sevdasý bitmiyor sizde anlaþýlan,
Yoksa farklý bir amaclami çýktým dediniz.
Sagliklar
Sýkma canýný ben bu piyasada cok prensi, prenses yaptým.
Diðer hususa gelince global ile bucimin trade pastasýndaki kýsmý postaladýk gectik bsöke çimento ya Allah bereket versin orasý bir iki tavan yaparken bucim nerdeyse tabana doðru gitti globalde bir yere gitmeden olduðu yerde bekledi.
SONUC geri dönduk aldýk malýmýzý global 15 den 16 ya bucim de tavan yaparak gunu tamamladý. Yani anlayacaðýn paramýzý uyutmadýk. Bosuna da beklemedik bizim eþekler yorulmuþtu, binekleri deðiþtik yola devam ettik sonra geldik býraktýðýmýz eþekleri fazlasýyla yerine koyduk.
)) trade etmek sadece ayný kaðýdý alýp satmak deðildir. fýrsatlarý deðerlendirmek içinde aksiyon yaparsýn. Heee arada cizik yemezmisin? Yersin ama ordada suna dikkat edeceksin (yani ben ona bakarým) lotum azalabilir ama para azalmasýn. Bak bu konudada cok acýk olacaðým bucimde cuma gunu belli noktalarda 5 kere satýs yaptým ve iþin acýkcasý tavan beklemiyordum baktým tahta kosmaya baþladý sattýðým malý yukardan aldým þimdi bazýlarý mal kaptýrdýn diye dusunebilir ama ben aksam hesap ekstresinde kaç lot deðil kaç para var diye bakarým. Heee kaç lotum olmasýnýn önemi yokmu? Tabi var ama kaç para olduðu daha önemli.
Dip not... Sevgili aysha nýn Ahmet veya Mehmet olmasýnýn benim için bir önemi yok. Cunku ben yazdýðým yazýlarda zikrettiðim sýfatlarý beraber yemeðe cýkacaðýz bir seyler yapacaðýz diye kullanmýyorum. Buna ihtiyacý olan bir kiþi deðilim.
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri