Verimli bir gunu kendim için yazdým. Globalin kapanýsýnýda guzel fiyattan alým fýrsatý verdiði için dedim. Seans dýsý olduðu için rahat yazabilirim. Önumuzdeki 48 saat cici bir aksiyon istiyorum. En az yuzde 5 isterim. Bakalým ekip istediðimi verecekmi? Umarým beni kýrmazlar.
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yine sazan avlama peþindeler. Belli ki para lazým. Küçük yatýrýmcýya ver hisseyi dolar al seçim öncesi, sonra alttan topla. Hem dolardan kazan hem de hisseyi bedavaya topla. Bu senaryoyla yola devam
Balýklar turlere ayrýlýrlar coðrafyalarý farklýdýr. sinop civarýnda guzel hamsi olur. anadoluda derelerde sazan bol olur. istanbulunun haliçinde kefal boldur. bideeeeee beluga lar vardýr. özeldir. rengide davranýsýda farklýdýr.
not. . . . . hamsi olma. . . . . . uyardýk. cici bir aksiyon istedik. . . . . aðamýz veriyor.
saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
sn bjg,
1. 48 saat dedim.
2. 8.07 iken dedim.
3. Bilirsin ben bucim ciyim madem astor dedin. dun bucim de bu kardeþin ne yapmýs ona bak.arkasýndan edip e bir bak ondan bir kaç gun önce papillonda ne yapmýþ bide ona bak.
4.Ben kervan la yola cýkarým. kervan liderini kaybederse gerektiðinde kervaný ben götururum..
5. Allah size cok versin. ben öyle taban tavan iþlerinden haz etmem. kumar oynayacak param yok.
saygýlarýmla
NOT. . . . aza kanaat getirmeyen coðu bulamaz. azý benim olsun coðu senin sýkýntý yok.
Mehmetciðin deðerli ekibi ni kýzdýrdýk biraz fazla mal aldýk herhalde bu ne öfke.) neyse gönderrrrrr yine alýrýzzz.
Yer Ýmleri