Yýllar önce bir arkadaþla birlikte seans salonuna gidip yan tahta tabir edebileceðimiz bir tahtadan hisse alýyoruz.
Hisse az sonra % 3 civarý aþaðýya düþüyor ve pek bir hareketlilik olmadan akþama kadar bekliyoruz.
Meðer % 3 birçoklarý için stoploss noktasýymýþ.
Kimse bize söylemedi ki biz bilmiyoruz.
GLYHO tahtasýyla ilgilenen bugün mal alanlara bunu söyledi mi? Ya bilmiyorlarsa![]()
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Biz yuzde 5 aksiyonu yukarda istedik arkadaslar aþaðýda yaptý. Neyse sýkýntý yok. Sn somers dediðiniz konu hakkýnda bir duyumum yok.
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Satýþ ykb den geldi, ayný anda ise aksende ykb 20 mýlyon tl cývarý alýs yaptý. Buyukugur mu yaptý bu satýsý?
https://spk.gov.tr/data/643854a58f95...33/24-2023.pdf
Bu ne Beþiktaþk baþkan ?![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yeni baþlýk hayýrlý olsun
M2007J3SY cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
. Ýdari Para Cezalarý
a) Consus Enerji Ýþletmeciliði ve Hizmetleri AÞ (Þirket) ana ortaðý Global Yatýrým Holding AÞ’nin 29.11.2022 tarihinden
30.12.2022 tarihine kadar Þirket pay piyasasýnda gerçekleþtirdiði pay satýþ iþlemlerine iliþkin yapýlan inceleme sonucunda,
aþaðýdaki tabloda yer alan idari para cezasýnýn uygulanmasýna karar verilmiþtir.
ÝPC Uygulanan
Þahýs/Þirket
TC/Vergi
Kimlik No
ÝPC Uygulanmasýna
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykýrýlýk Teþkil
Ettiði Düzenleme
Verilen
ÝPC Tutarý
Global Yatýrým Holding
AÞ 39******25