Bilanco hayýrlý olsun. 236 milyon kar.
Bilanco hayýrlý olsun. 236 milyon kar.
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Favök ve favök yüzdesi gayet iyi.
planladýðým ve taþýmam gerekenden çok daha uzun sürelerdir taþýyorum bir hayrýný görmedim göremeyeceðime de eminim. patronu beþ para etmez hissesini de ettirmeyecek artýk bundan emin oldum. alýþtýrdý da söz verir tutmaz en son raporlama deðerleme kredi kuruluþu notu vs dedi marttý nisan oldu mayýs oldu yok raportörün de uyuþuðuna denk geldi. þirkette hissemi buna çýkaracaðým dedi o da yalan dolan hisse alýr baþka yerden daha çoðunu basar kapýný atar bir daha basar doyumsuz bir adam bu hisseyi taþýyanlarý yýllardýr yerden yere vurdun bedelli vs ile ne doymaz çýktýn. bendeki de laf gözünü toprak doyuracak olsa okyanuslara açýlmazdý. ölümün de okyanuslarda boðularak olsun inþallah. atýlacak tek hayýrlý kap odur 10 gün kesintisiz ralli yapar patron þirketi olmaktan kurtuldu diye.
bilançon gelir onu da en son atarsýn 144 ten 6ya düþmüþ kaðýtta endeks ralliye kalkar 8 yapar onda bile 7yi zor yaparsýn çöp yan hisseler bile tavan oluyor primli iken adýnda holding var bari ondan utan.
Yazdýklarým þahsi görüþümdür. Kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR!
Sn. Beþiktaþka bir soru sormuþtum ama silinmiþ sanýrým yönetim tarafýndan
Sevgili gezgin ben kamyonu defalarca doldur boþalt yaptým o dediðin yerin ustunde de yaptým eðer hafýzam yanýltmýyorsa (yanýlýyor olabilirim) yazmýstým. Mantýk basit dunya ya bak, piyasaya bak, alternatiflere bak, kar ýna bak. Bakýn bir seyi net anlayalým ben lot artýrma derdinde deðilim. Ben param artsýn derdindeyim. Buradaki arkadaþlarýn belkide en büyük hatasý satarsam ucar diye malýný saklamasý yahu duzgun bir strateji belirle kar ýný al. Cýkarsa trend deðiþiyorsa yine al. Varsýn lotun az olsun sonucta biz lot deðil para peþindeyiz. Yanýlýyormuyum?
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri