Arkadaþlar .....hepinize bol kazançlar ......ve saygýlar
Arkadaþlar .....hepinize bol kazançlar ......ve saygýlar
sevgili aysha,
Ahhhh aysha ahhh ya niye olaylarý kiþiselleþtiriyorsun? hiç deðiþmemiþsin derken kötu bir sey mi yaptým? turk filmi senaryosu gibi konustun. aylar (yýllar) seni deðiþtirmemiþ felan. . . . . . . . öyle deme saclarýmýz platin rengi oldu. deðiþmemiþ olurmuyuz.
Bide olaya söyle bak. . . . hani ben kötu niyetliyim ya sana göre(ve senin kafada olan bir kaç kiþiye göre) acaba aynaya bakýp kendine sunu diyormusun. ben adama diyorumki malýný sattýrmaya çalýsýyorsun ama oda benim için mal pazarlamaya (aldýrmaya) calýsýyor diye dusunuyormudur diye? zira bu iþin bir kýsmý diðer kýsma gelince her nedense hep benim dediklerim cýkarken senin/sizin tahminler veya tavsiyeler hep týrt. yani siz hep alýn ucacak derken sizin aksinize heppp dusuyor yada ne bileyim siz ne derseniz tersi oluyor. neyse bunlar kýsýr muhabbetler. gelelim biraz daha ciddi mevzulara hap niteliðinde bilgilere. . . .
önumuzde secim var dikkat. . . . . .diyeceðimi dusunuyorsunuz. ama öyle deðil zira secim bana göre oldu bitti ve bu asamadan sonra önemi yok. peki neyin önemi var? amerikanýn temerrut durumunun önemi var. ne alaka? þu alaka
amerikanýn temerrut iþinin çözulup çözulmemesi eþittir. dolar endeksinin 106 ya yada 97 ye dusmesi anlamýna geliyor. bu durumda ne olur? dolar yukarý veya asaðý yapar. bu ne anlama gelir ? global faizlerin yukarý veya asaðý yapmasý anlamýna gelir. bu ne anlama gelir? turk cds lerinin daha artýp artmayacaðý anlamýna gelir? bu ne anlama gelir. faizler yukselirse borsaya satýs gelir demek? bu nedemek?endeksin böylesi bir satýsta 37xx 42xx arasýnda bir yere sarkmasý anlamýna gelir. eh bu durumda basta endeks kaðýtlarý olmak uzere piyasa asaðý salar. sonra ise sonbahar için uygun olan kaðýtlarý aðalar toplar demek olur. bu aþamada global global cruise piyasasýndaki canlanmadan nasibini alacaðý için guzel bir dönus yapar. . . . . .
yaniiii sevgili ayshaaaaa,
görduðun gibi ben kimseye alýn satýn demiyorum önumuze yol haritasýný koyuyorum. ne olursa ne oluru yazýyorum. biz buna 500 watt lýk aydýnlatma diyoruz. ama siz hala takas tukas iþlerindesiniz. ufak iþler peþindesiniz. bana aracý kurumumu deðiþtir diyorsun DAAAA sevgili aysha cýk bendeki aracý kurum sayýsý senin elinin parmaklarýndan daha fazla nasýl edecezzzz? hangisini deðiþtirelim? tavsiye edeceðin bir kurum varmý mesela?
sonuç. . . . . . BEN DAHÝL KÝMSENÝN ÝPÝYLE KUYUYA ÝNMEYÝN HERKESÝ DÝNLEYÝN GÖZDEN KACIRDIÐINIZ BÝR ÞEYLER VARSA ONLARI DÝKKATE ALIN. SONUCTA KAR INIZ VEYA ZARARINIZ SÝZÝNDÝR.
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yukarýdaki yorum aþaðý dusecek diye algýlanmamalý zira Amerika'daki durum a göre 5 bin ustu de olabilir. Ama yazdýðýmýz þartlara dikkat edilmeli.
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Üstad tüm yaþananlara raðmen. Tüm çalkantýya raðmen. Seçim sürecine raðmen. Hatta büyük global kriz söylentilerine raðmen...
Burada bizlerle.
Ona inanmayan varsa. Sertleþeceðiz. Defolsun gitsin hisseden. Yüksek sezonun ayak sesleri duyulurken sn. Aysha nýn da dediði gibi alsata bulaþmadan dünyada ve ülkede ne olursa olsun.. kasým bilanço tarihine kadar kýpraþmadan beklemeye devam.
Hisse özel bir hisse. Tþkler üstad.
sen aynýsýn ...deðiþmemiþsin...devamlý polemik yaratmak istiyorsun...benim iþim olmaz.....sen çalýþmaya devam et....kendini takdir etmek yerine insanlarýn seni takdir etmesi daha güzel...üst perde yada megolamanlýk güzel insan dokularý deðil.....ben kendimi övmem ....iticisin.....
Ne alaka? Beni itici yapan ama seni çekici yapan özellik nedir? Bak cýkýp tahta da front iþlem yaptýðýnýda kendi aðzýnla söyluyor sun o zaman bize 15 gunde neler olacak Bi ipucu versen..... Peþinen yazayým siz buyuk cekici ustadlar alýn yatýn senelerce zarar edin kafasýnda yorumlarla cici görünmeye calýsýyorken ben yukarýdaki yazýmda paylaþtýðým gibi yazýlarla gözden kaçmýþ, unutulmuþ yada ne bileyim bilinmeyen konularý hap niteliðinde veriyorum ya sen? Ama ben böyle diyince kendimi överken sen bana itici diyerek kendini ustte konumlandýrarak çekici olduðunu dusunuyorsun. Yazýk. Neyse frontier arkadaþ söyle bize haftaya ne olacak? Ben söylerim ama sen söyleyemezsin niyemi? Bana memur diye hakaret ederken aslýnda sen memur bile olmadýðýn için. Bunuda polemik konusu yapma zira bana memur diyen sensin. Hadi bekliyorum haftaya dair bize bir ipucu ver. Sayfaya bir faydan olsun.
Saygýlarýmla
Zamanýnda Beþiktaþ'ý ile ters düþtüm.
Ama adam haklý borsanýn mantýðýný ve konjekturu it tahlil ediyor.
Hisseye aþýk olmamak gerektiðini sonuçta gösteriyor.
Hissenin ederi göreceli olduðu gerçeðini beyinlere kazimistir.
Belki Beþiktaþ'ýn dediði yüzde 5 olayý yüzde 2 ye düþecektir.
Ülkemizde borsa yatýrýmcýsý ve kaynak sýnýrlý olduðu müddetçe besiktask hep haklý olacaktýr.
Yabancida yok sonuç bu bir þirket 1 ,2,3 fiyat kazanç oranýnda iþlem görüyor olmasý bu tezimi haklý çýkarýr umarým.
Beþiktaþ helal olsun takdire þayan borsacisin.
Ülkemizdeki yatýrýmcýsýnin elde tutma süreside malum olunca Ülkemizde borsada kazanmak gerçekten çok zor.
yt.tv.degildir.
Sagliklar
Yer Ýmleri