KAP'a göre Mehmet Kutman'da %33,92 Bülent Büyükuður'da %9,95 var. %10 civarý da yabancý kurumdal fonlarda var. Halka açýk kýsým içinde gizlenen hisseleri bilmiyorum. Mehmet Kutman'ýn kendi paylarýný önce %40'a sonra %50'ye yükselteceðini çeþitli platformlarda dile getirdiði söyleþiler var. Mehmet Kutman en son 14 Mayýs'ta alým yaptý. Bülent Büyükuður, Mehmet Kutman adýna topluyorsa bir mantýðý olmasý lazým. Baðýmsýz hareket ettiðini düþünmek saflýk olur ancak ben herhangi bir iliþki de kuramýyorum. Sene sonu GLYHO'da 50 mln USD üzerinde konsolide kar beklentim var. Baþka bir deyiþle hisse baþý 2 TL civarý 2023 karý bekliyorum. Farklý fikirleri olan varsa okumak isterim.
bülent bey takasýnýn km den baðýmsýz olduðunu düþünmek saflýk olur.....
Gunaydýn millet,
Yine takas iþleri vazgeçin artýk takastan bir sey çözemezsiniz. Çözsenizde bir anlam ifade etmezzz.
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Ýyide zaten ucup kaçmayacaðýný söylemiþtim. Aynen öyle oldu. Fiziksel olarak gezmeden (yurt dýsýndayým) hariç olarak kaðýt bazlý da biraz gezdim ve geldim dunya nýn en buyuk liman (isletmesine) ýna kamyona biraz mal koydum..
Þimdi 775 ustu bize direk olarak 8800 9400 geciþ halinde 10300 10700 diyor.
Day trade için 9100 9500 orta, uzuncular içinse hedef vermemiþ olayým ama ilk durak bu dolar fiyatýyla 20x
Saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Reis aðzýndan bal damlýyor ama beklenen hareket uzuncular için bir türlü gerceklesmiyor.kisada 9 üstü zaten bu kura ve endekse göre olmasý gereken yerler bencede. Ýnþallah bu hafta biraz yukarý hareket eder de yatýrýmcýsýný kusturmez. Gerçi sen kamyonu dayadiysan gitmemesi mümkün deðil.
Yer Ýmleri