Beraber yürüyeceðiz bu yollarda çünkü beraber islandýk yaðan yaðmurda.....
Beraber yürüyeceðiz bu yollarda çünkü beraber islandýk yaðan yaðmurda.....
Beraber yürüceðiz bu yollarda çünkü beraber islandýk bu yollarda......yani takasta ben hep olacam......bilesiiiiiiiinnnnn
Herkesin þarkýlarý çalýnmaya baþlamýþ.
Müzisyen mi deðiþti, repertuarý mý geniþledi anlayamadým.
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn aysha
Bizde çok ýslandýk ýslanmaya devam ediyoruz
Ýnþallah mehmet beye güvendiðimize piþman olmayýz
Sen ne tatlý þeysin....... Gunlerceeeee zaman önce bugunlerde olacak hareketi söyluyorum. Þurada direnç olacak..... söyle olacak böyle olacak. Sen bana takastan bahsediyorsun. Þapþik seni..... Madem keyfin yerinde benden sana gelsin....
https://youtu.be/cJjW6BA_pLY
Sonrada bunu dinle
https://youtu.be/VqhCQZaH4Vs
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Sn. Emekli Kumandan buralarý okuyorsa güncel bir temel analiz yapsa tadýndan yenmez. Euro 26 TL oldu. Yolcu baþý FAVÖK belli. Ayda milyon yolcuyu devirdik. Sermayemiz sadece 25 milyon euro. Piyasa deðerimiz ise 215 milyon euro. GPH'nin sermayemizin yarýsý kadar liman ayaðýndan FAVÖK yaratma ihtimali yüksek. Halka açýk iþtiraklerimizin karlarýný bilançolarda þeffaf bir þekilde görüyoruz. Karaköy'deki otel, yenikapý limaný ihalesi, doðalgaz davasý gelebilecek iyi haberler. Arada GFS Holding'i de halka arz edeceðiz. A1 Capital'e de bu curcunada iyi talep geldi.
Bir de temettü vermeye baþlasa, maliyetlerimiz sýfýra yakýnsasa...
Uzun vadeli yatýrým yaptýðým üç hisseden biri GLYHO. Diðer ikisinde sýfýra doðru gidiyoruz. Oysa borsamýzda kendi alanýnda dünyada bir numara olan tek holding GLYHO. Daha iyisini hak ediyor.
12, 13 hatta 14lerde hisse guzellemesi yapiliyordu twitterda. Sahi noldu o?
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forum da bi sessizlik hakim oldu ya herkes tatilde ya da fýrtýna öncesi sessizlik gibi... ben o kadar batmýþým ki tatile gidecek param yok tatildeyim demeyin :D
Son düzenleme : Somers; 20-06-2023 saat: 15:54.
Yer Ýmleri