Az önce çok þeyler yazdým, sildim,.. vazgeçtim...Bu forum sitesinde Kime?,neyi? niçin? anlatmaya çalýþayým ki. Beni anlayan, anlayabilecek bir kiþi yok. Herkes kendi menfaatinin peþinde.. Ben halbuki özellikle küçük yatýrýmcýlara kendi bildiðimce birþeyler paylaþabilmek istiyorum. Ama paylaþýmýmýn yatýrýmcýya fiyat anlamýnda zararým olabilir düþüncesiyle vazgeçiyorum. saygýlarýmla..
sn gundem,
Empati ? Bu memlekette asgari ucrete %34 zam yapýlýrken ev sahibine % 25 den fazla zam yapamazsýn deniliyor. . . . .gecen sene giren % 100 un yanýna bu senede eklenmeye devam ediyor. . . .ama tv lere bakarsan herkes cýkýp vicdansýz ev sahipleri diyerek bide ajitasyon yapýyor. . . . . seninkide biraz öyle oldu. . . neyin empatisini istiyorsun. . . . . borsa burasý iner cýkar sirket zarar eder kar eder. . . dalgalanýr. . . . . Burda empatilik bir sey yok. . . . .
sonuc. . . . hayatta herkes nasibini yer. . . . gerisi teferruat
NOT. . . . . Sakýn kimse asgari ucret yeterlidir dediðimi sanmasýn. . . . . . o baska bir vakaa
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Arkadaþlar kimseyi suçlamaya gerek yok. Direk nokta atýþý hedef vermiþ. Fiyat nerden döndü þu aþamada 9.19 ne demiþ 9.2xx hedefe yaklaþtý mi trade edeceksin. Bedeva helva vermiþ yemesini bilmemissin. Býrakin da yiyenler nasiplenmeye devam etsin. Teþekkürler Sayýn Besiktask
Vay vay vay.Taa 27 Kasým'da Usd Haziran'da 25 olur demiþiz.Önceki forumdan alýntýladým.Global de sattýðým yerlerde pinekliyor daha.Zamanýnda 8 üstü olmazsa ne köy ne kasaba olur bundan demiþtim.Yapýyoruz bu sporu.🙂 Selamlar saygýlar sunarým reyiz bu vesileyle.😎Sn. Reyiz pekte farklý þeyler söylemiyoruz.Olaðanüstü durumlar olmazsa siz usd 22 olur ben en az 25 olur diyorum.
)))) Buyuksun. . . . . . biz amatörce uðrasýyoruz bu iþlerle
)) keske 4 5 gun önce yazsaydýn fiyat 23 ken yada ne bilim haziran ilk haftasý 21 22 iken
))) sonucta medyan diye bir sey var.basýndan sonuna ortalama alýnýr. . . . . . ve o ayýn ortalama fiyatý cýkar. . . . .
saygýlarýmla
HAYIRLI BAYRAMLAR
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yer Ýmleri