Originally Posted by
gundem
Selam herkese.. Foruma Ara ara bakýyorum. Deðiþiklik yok. Þöyle yazýlanlarý bir göz attým. Yýllar önce söylediðim Baskentgaz ile ilgili dava konusunda( davanýn sonuçlanmamasi istenmiyor)benimle ayný düþüncede olan arkadaþlarýn olduðunu gördüm Ne diyeyim; mutluyum.
Uzun zamandýr benim gözagrim olan Naturelgazi 56-19 fiyat hareketinden sonra takip ediyorum. Özellikle tahta yapicisini çok baþarýlý bulduðumu belirtmeliyim. Ayrýca Hisselerin sahipli olduðunu düþünüyorum. Yoksa bu baskýyý yapabileceklerini düþünmüyorum
Ben halen sayýn KM' nin o meþhur sözünün nicin?, Ne amaçla söylemiþ olabileceði konusunda kafa yoruyorum. Bu idin içinden çýkmak zor.Allah herkese gönlüne göre versin. Saygýlarýmla...
Son olarak aklýma gelmiþken , sayýn KM'la ayný þartlarda savasabilmek isterdim. Yaklaþýk 23 sene hiç bir zaman sayýn KM la ayný þartlarda savasamadik. Zaten olamaz ki, o bu oyunun sonunu biliyor, biz köru körüne , þirketin deðerli olduðunu düþünerek, inanarak bekliyor, bizim için planlanmýþ sýnavdan alanýmýzýn akýyla çýkmanýn hayalini kuruyoruz..
Yer Ýmleri