yapma ya....bilmiyordum....söylediðin iyi oldu.....ytd
yapma ya....bilmiyordum....söylediðin iyi oldu.....ytd
Madem biliyorsun daaaa neden ilk yazdýðýn yazý öyle demiyor?
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
2023 yýlbaþý. 14 lira
2023 aðustos 14 kýrýldý gibi.
Konu ne peki.
Konu þu. Tl bazlý kardasýn..
Fiyata bakarak tmm
Þuna bakalým esas.
Bu dalgalanmada elindeki lot sayýna bakmalýsýn..
Nereye düþtü. Nereye çýktý. O zaman ne kadar vardý?
Þimdi ne kadar var?
Biz 5000 lot eksiyle devam. Buna þükür![]()
Sayýn KM ne yapmak istiyor???? Borsa kurdu patronun ( bana göre öyle deðil ki; sizede banada emrinize böyle bir güç verilse daha acýmasýz olunabilinir) kafasýnýn içindekiler için beyin jimnastiði yapalým.
Bana göre; sayýn KM ; tüm basýn yayýn organlarýnda aklýnýza gelebilecek her türlü baskýyý görünce hisse satmak istemediðini anlýyorum. Halbuki konjuktur onun yukarýdan satýp alttan almasýna imkan vermiþti. Halen daha veriyor. Demekki sayýn KM için þirket hisseleri önemli. Þimdi sayýn KM buna iten ne olabilir ki bunu düþünelim. Benim aklýma iki seçenek geliyor.1,si borsadan çýkmak 2"si þirketin satýlmasýdir.
Bu konuda görüþlerini paylaþmak isteyen arkadaþlarýn fikirlerini öðrenmek isterim.. Saygýlar
Sayýn gündem,
Konjonktürün müsait olduðu zamanlarda yukardan verip aþaðýlardan topladý zaten. Bir sonraki hamlesinde yine aynýsýný yapacak. Endeks her gün rekor tazelerken neden bu aþamada hisseyi neden aþaðý versin![]()
Yapacak baþka bir iþ bulmadan globali satmaz. 63 yaþýnda. Çocuðu yok torunu yok ve bekar. Bu yaþtan sonra emekli olmak ölümü beklemek demek olur. Kutman yaþamayý seviyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sayýn birnickiste herkesle bahse girerim ki sayýn KM hisse fiyatýna etki edecek iþlem yapmasýn bu hisse için 3 basamaklý fiyatlar bile hayal olmaz. Bu arada benim alim gücüm düþtüðü için bende hayal fiyatlarými guncelledim. Nasýl olsa hayal kurmak bedava.. Gerçi sayýn BKB benim hayallerime karýþýp duruyordu ya..;)))) Neyse þu an beni duymuyor)))
Son olarak tahta yapýcýnin GLYHO ve istiraklerinde hisseleri saymasini yadýrgadým ki hiç hoþ deðil.. Hayat bunlara deðmez.... Saygýlarýmla
Sayýn birnickiste bence sayýn KM birazda yatýrýmcý gözünde olmayan itibarýný kazanmayý denese/ cabalasa daha iyi olur. Gerçi beni hiç bir þeklide düþüncemin deðiþmesini saðlayamaz da...
Ben sayýn KM adýna üzülüyorum .Ýnþallah Allah ona yatýrýmcýlara kendisini affetmesi için fýrsat verir..
Yer Ýmleri