Ky nin talebiyle hiç bir kaðýt hiç bir yere gitmezzzzzz. . . .bknz bigcefs halka ýrz oldu dunya kadar adam aldý ne oldu haftalar boyunca halka ýrzýndan daha asaðýda iþlem gördu. . . . aðalar topladý malý. . . . sonra mý? hopppppaaaaa yuzde 100. . . . talep malep hikaye. . . . . . imtiyazlý hisseyi görmezden gelecek kadar buyuklukte/derinlikte bir þirket deðil global. girsen ne olacak hadi buyur al bakalým tahtadan 20 milyon lot. . . . tahtayý nereye suruyorlar gör. . . sonra mal elinde kalsýn. . . . . milyon larýn bir anlamý yokkkk. yahu audi a8 olmus 3x milyon. bir araba parasýna 3 milyon lot mal alýnýr. o arabaya binen adamý 3 milyon lot kesermi? saðlýklý dusunelim beyler.
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Hocam yapma gözünü seveyim ky mi var gloda. 3 milyon lot deðil ama evli gibi fonlarla olabilir. Bgchefs dýþýndakiler de ihya oldu, onlarýn dinamiði tamamen farklý. Kmpur da halka arz olduðunda 2 ay ayný fiyatta süründü sonra? Ama patronu düzgündü ve piyasaya izin verdi. Burdaki sýkýntý farklý, temel veya teknikle açýklanabilecek bir durum deðil patron faktörü gerisi bahane yok temettüymüþ yok yatýrýmmýþ yok borçmuþ masal da masal, ana amaç ne bilmiyorum keþke bilsek))
KISA bir yorum.....mehmet bey ky yi oldum olasý sevmemiþtir....onun için kullanýlalacak bir unsur dur....glyho onun için çocuðudur...ve de kimseyle onu paylaþmak istemez....ky nin taþýdýðý malý evinden çalýnmýþ bir mal gibi görür...ve onu geri almak ister...ruh hali budur...Ben kesinlikle onu adil ve etik deðerlere saygýlý bir insan gibi görmüyorum...ama glyho yu o yaratmýþtýr....problem þudur ki spk bence glyho özelinde görevini yapsaydý..mehmet bey ky ye daha saygýlý olurdu... ....ytd....
Sayýn Beþiktaþk þimdi kurtman bu hisseyi istese 10 basamaz mi ? Ýstese aylarca bu fiyatta tutamaz mi isterse borsa 10 bin olsun.
Bence tutar. Çünkü bir koç þirketi gibi yabancý bu hisseye gelmiyor. Gelmediði için de istediði gibi at koþturuyor. Ama kurtman çok ah aldý. Çok beddua aldý birininki tutmasa biri tutacaktýr.
Mesele isteyip istememe meselesi deðilki. . . . . .Bu bir oyun. . . . . . herkes vazifesini yapacak. . . . . . oyunu kuralýna göre oynayacak. . . . . . . .10 deðil 7 de yapar ama niye? bu iþler özunde cok basit ama bir o kadarda zor iþlerdir.. . . . kredibilitesi zaten sýkýntýlý bir þirket öyle tahtayla pata kute oynar ise dahada kredibilitesi duser. heee size göre zaten kredibilitesi yok ama ne iþtirki ne kadar bu adama kufur eden varsa kaðýttanda vazgecemiyor.
sonuç adam milletin kumar ruhuna hitap ediyor. . . . .. ortaya bir havuc koyuyor arkadan patlýcan ama millet mutlu ve huzurlu olsa gerekki senelerdir burda herkes
saygýlarýmla
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Aynen dediðiniz gibi kurtmanin yatýrýmcýyý her defasýnda yendigini kimse kabul etmiyor. Boþa geçen yýllar ve kaybedilen paranýn telafisi yok. Peki soruyu þöyle tersten soralým istese 40 tl yapabilir mi ? 40 tl olsa kimse neden 40 TL oldu diye sorgular mi ? Bence sorgulamaz çünkü yaptýðý iþ kolu tekel olan ve herkesin sahip olamiyacagi bir iþ kolu.
Ýþte sorunda tam burda baþlýyor. Kurtman neden müsade etmiyor hissenin yürümesine veya neden yürümesi için çaba göstermiyor.
Çoluk yok çocuk yok bu kadar para hýrsý yigenlere para býrakmak için mi ?
Tekrar ediyorum kurtmanin nasýl can verecegini gerçekten merak ediyorum. Arkasýndan kesin rahmet dileyen bir dünya yatýrýmcýsý olacaktýr.
Ýnancý olduðunu dahi düþünmüyorum… bence neden yapmýyor kaðýtta kontrol sahibi olanlarýn aç gözlülüðü yüzüne %5 çetesi çok kazanacak diye bizler son lota kadar verelim bakýn nasýl yapýyor.
Sayýn zigana diðer bi konuda zmaanýnda yünsa nýn tahta kontrolünü satýþtan önce sa holding derin hisseye vermiþti.. o zamanda yaþanýlanlarý hatýrlýyoruz.. bunlar gibi çok örnek verebilirim size
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri