yakýsýklý prensim uzmedi uzmezzzzz. . . . . hayýrlý haftalar . . . . . . .
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Bahane ararsan cok.... Kimse ayraným eksi demiyor. Kaðýt cýkmýs yuzde 3 4 sat.... Yokkkk illa tavan tavan gidecek diye beklemeler....... Arkadaþlar adam iki gunde yuzde 5 kýlcýksýz vermiþ (almasýný bilene) siz hala bahanelerdesiniz... Neyse bereketli bir gündü. Mehmetciðim yine verdi harçlýðýmýzý...
Yazdýklarým deli saçmasýdýr. Hiç bir anlamý yoktur. Yatýrým ve bilgi tavsiyesi deðildir. Sohbet muhabbet amaçlýdýr
Yok.... Öyle olmadý.... .. 12.9x posta neden? Bir iki seans önce holdinglerin hareketini incelersen yuzde 3 gibi bir yukarý yapmýþlardý. Bu abimiz harekete katýlmamýþtý dun o hareketi yaparken endeks dönunce çak gitsin dedim. Alma konusuna gelince iþc ve aselsan devre kesince tribune cýkýp bakmak daha iyi olur dedim. Ýyiki demiþim. Anlatma zorunluluðum yokdu ama olayý yazmak istedim....
sn zigana hayat nasipten ibarettir. Ama arada dikkatli olmakta bizim vazifemizdir.
Saygýlarýmla
Yer Ýmleri